ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός στο ...clasico της Ευρωλίγκας

Στη Βαρκελώνη για την (πράσινη) πρωτιά

Ο Παναθηναϊκός και η Μπαρτσελόνα κοντράρονται για ακόμη μια σεζόν, στα πλαίσιο του τρίτου ομίλου της Ευρωλίγκας. Η πρώτη τους φετινή «συνάντηση» είναι απόψε στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (22:00, Novasports2).

Οι πράσινοι θα βρεθούν σε ένα γήπεδο μπάσκετ όπου έχουν κατακτήσει το έκτο τους αστέρι και θέλουν απόψε σήμερα να θέσουν τις βάσεις τόσο για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, όσο και για την πρώτη θέση. Η ελληνική ομάδα μετρά μια ήττα από Λοκομοτίβ, μια νίκη με Καρσίγιακα την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ οι Καταλανοί μετρούν μια ήττα από Καρσίγιακα και μια νίκη με Ζιέλονα Γκόρα, συνεπώς αμφότεροι είναι στο 1-1 και θεωρούνται τα δύο φαβορί για την κορυφή μου Γ' Ομίλου.

Η αποψινή είναι η 35η αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Ευρωλίγκα, με την Μπαρτσελόνα να μετρά 22 νίκες έναντι 12 των πρασίνων, ενώ τελευταία έχει οκτώ συνεχόμενες νίκες στο ενεργητικό της.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει κάποια θέματα να λύσει. Ο Γιάνκοβιτς έμεινε στην Αθήνα με ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο Κούζμιτς μπορεί να ταξίδεψε, ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του, εξαιτίας ενός διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί. Στο απουσιολόγιο βρίσκονται και οι Παππάς, Μποχωρίδης. Σε περίπτωση που ο Σέρβος σέντερ δεν αγωνιστεί, τότε εννοείται ότι ο Παπαγιάννης θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ παράλληλα ο Γκιστ θα παίξει αρκετά στη θέση του σέντερ, σε κάτι που έχει κάνει σε προηγούμενα παιχνίδια.

Οι δε μπλαουγκράνα ίσως να μην έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Ντόελμαν, ωστόσο έχει επανέλθει ο Σάμουελς. Πρόκειται για μια νέα ομάδα, με πολλές προσθήκες, γεμάτη σε όλες τις θέσεις, η οποία όμως παρά τις έξι νίκες σε επτά επίσημα ματς, ακόμα δεν έχει πείσει. Αντίπαλοι του Παναθηναϊκού θα παίξουν ξανά οι Στράτος Περπέρογλου και Σάσα Βεζένκοφ, αφού από φέτος το καλοκαίρι ανήκουν στην Μπαρτσελόνα.

Γ' όμιλος:

Καρσίγιακα - Ζαλγκίρις (29/10, 18:45)
Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός (29/10, 22:00)
Ζιέλονα Γκόρα - Λοκομοτίβ Κουμπάν (30/10, 21:00)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.