ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης και του προέδρου του Α. Πάγου

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εφετείου Αθηνών μεταφέρεται η δίκη του Noor One

Η δίκη για την υπόθεση της διακίνησης δύο τόνων ηρωίνης από το Ντουμπάι στην Ελευσίνα, με το πλοίο Noor One θα διεξαχθεί εντέλει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στον Άρειο Πάγο, υπό την προεδρία του υπουργού Δικαιοσύνης και του προέδρου του Αρείου Πάγου.

Η δίκη της υπόθεσης, στην οποία κατηγορούνται 33 άτομα και τα 25 είναι προφυλακισμένα, θα διεξάγεται κάθε ημέρα εκτός Τετάρτης και εκτός της 23ης Οκτωβρίου.

Σημειώνεται, ότι το 18μηνο για την πρώτη ομάδα των συλληφθέντων της υπόθεσης που κρατούνται στις φυλακές Κορυδαλλού λήγει στις 13 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια που χειρίστηκε την υπόθεση απέστειλε σχετικό έγγραφο προς τη Διεύθυνση Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, με το οποίο ζητεί να διερευνηθεί η πιθανότητα τέλεσης αξιόποινων πράξεων και συγκεκριμένα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και της λαθρεμπορίας καυσίμων. Την προανακριτική διαδικασία έχει αναλάβει η ασφάλεια του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.