MEDIA

Γενέθλια με την καμπάνια #giatitv

Τα 25 χρόνια της συμπλήρωσε φέτος η ιδιωτική τηλεόραση

Τα 25 κεράκια της σβήνει αυτή τη χρόνια η Ελληνική Ιδιωτική Τηλεόραση.

Είκοσι πέντε χρόνια, όπου χιλιάδες εργαζόμενοι, τεχνικοί, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, συνέβαλαν «για να φθάσουν στους δέκτες των τηλεθεατών οι καλύτερες παραγωγές» αναφέρει η ΕΙΤΗΣΕΕ.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης Ιδιωτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, εμπεριέχεται μήνυμα του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος, πριν από περίπου είκοσι χρόνια σημείωνε: «Όποιες και αν είναι οι επιφυλάξεις, όποιοι και αν είναι οι φόβοι, υπάρχει ένα θετικό στοιχείο, το οποίο από μόνο του αρκεί για να δικαιώσει και το πείραμα και την πραγματικότητα που διαμόρφωσε. Η κατάργηση του κρατικού μονοπωλίου στον χώρο της τηλεόρασης και μαζί της η σταδιακή αποδυνάμωση της σκοταδιστικής, αναχρονιστικής και αντιδημοκρατικής μονομέρειας στην πληροφόρηση».

Στο εορταστικό αυτό κλίμα οι Ιδιωτικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής Εμβέλειας ετοίμασαν σειρά δράσεων, ανάμεσα σε αυτές την καμπάνια #giatitv, που θέτει στο επίκεντρό της τον τηλεθεατή και τον κάνει πρωταγωνιστή της, ζητώντας του να πει γιατί βλέπει τηλεόραση και γιατί επιλέγει να περνά χρόνο μαζί της. Καθημερινοί άνθρωποι, σε τρία μηνύματα λίγων δευτερολέπτων διηγούνται τι άφησε στον καθένα τους η ιδιωτική τηλεόραση.

Παρακολουθήστε τα μηνύματα της καμπάνιας #giatitv

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.