ΕΛΛΑΔΑ

Στις 24 Οκτωβρίου

Το μεγαλύτερο κατάστημά της στη Νότιο Ανατολική Ευρώπη εγκαινιάζει η H&M σε νεοκλασικό της Ερμού

Διευρύνει την παρουσία της στην Ελλάδα η αλυσίδα καταστημάτων H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, μέσω νέας επένδυσης.

Συγκεκριμένα η εταιρεία στις 24 Οκτωβρίου θα εγκαινιάσει το μεγαλύτερο «flagship» κατάστημά της στη Νότιο Ανατολική Ευρώπη, σε ένα 6όροφο, διατηρητέο νεοκλασικό «κτίριο-σύμβολο» που στολίζει την οδό Ερμού 11 & Βουλής από το 1904.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο H&M κατάστημα των 3.900 τ.μ. θα προσφέρει μόδα για όλη την οικογένεια, το σπίτι καθώς και τη νέα σειρά Beauty - σε υψηλή ποιότητα βασισμένη στις πιο σύγχρονες τάσεις και θα αντικαταστήσει το κατάστημα στην οδό Ερμού 22.

«Κτισμένο στην Ερμού, στον πιο σημαντικό δρόμο μόδας στην Ελλάδα, αυτό το εντυπωσιακό κτίριο που ανεγέρθη στη δεκαετία του 1910 ως ξενοδοχείο πολυτελείας συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί σύμβολο πολιτισμού. Είμαστε λοιπόν ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλουμε στην αναπαλαίωση και συντήρηση του, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουμε την παρουσία μας στην αγορά. Η H&M συνεχίζει να επεκτείνεται στην Ελλάδα προσφέροντας συνεχώς νέες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες για εσωτερική εξέλιξη καθώς και προσωπική ανάπτυξη στο προσωπικό της», δήλωσε η Σαντρίν Γκαλπαρόλι (Sandrine Galparoli), Country Manager Ελλάδος & Βουλγαρίας.

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 32 καταστήματα σε 11 πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα και Χανιά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.