ΚΟΣΜΟΣ

Λάθος συναγερμός

Αεροπλάνο με 161 επιβαίνοντες πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση στο Μπουργκάς

Αεροπλάνο με 161 επιβαίνοντες που πραγματοποιούσε πτήση από τη Βαρσοβία με προορισμό το αιγυπτιακό θέρετρο Χουργάντα έκανε επείγουσα προσγείωση στην πόλη Μπουργκάς της Βουλγαρίας, στη Μαύρη Θάλασσα, έπειτα από απειλή για βόμβα, ανακοίνωσαν Βούλγαροι αξιωματούχοι.

Όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα απομακρύνθηκαν από το αεροπλάνο στο οποίο δεν βρέθηκαν εκρηκτικά, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Μπουργκάς και πρόσθεσε ότι ο αερολιμένας παραμένει κλειστός.

«Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Μπουργκάς στις 05.48' (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) μετά το αίτημα των πιλότων της πτήσης LLP8015 από τη Βαρσοβία στη Χουργάντα να κάνει επείγουσα προσγείωση, έπειτα από πληροφορία για την παρουσία εκρηκτικών στο αεροπλάνο».

Επιβάτης που ειδοποίησε το πλήρωμα για πιθανή ύπαρξη βόμβας παραδέχτηκε στις ερωτήσεις που του έγιναν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Εκπρόσωπος του εθνικού αερομεταφορέα της Πολωνίας LOT δήλωσε ότι το αεροπλάνο δεν ανήκε στο στόλο του αλλά εκτελούσε πτήσεις τσάρτερ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.