ΕΛΛΑΔΑ

Μέλος της Χρυσής Αυγής

Αυτός είναι ο άντρας που έριξε μπουνιά στον Κουμουτσάκο

Υπόδικοι βουλευτές επικεφαλής στα τάγματα εφόδου της ΧΑ που σκόρπισαν τον τρόμο στο Σύνταγμα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τη δολοφονία Φύσσα, η εγκληματική οργάνωση συνεχίζει τη δράση της.

Τους τέσσερις φασίστες που επιτέθηκαν απρόκλητα στον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο κατά το χθεσινό παμποντιακό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έχει ταυτοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ., όπως γράφει το «Έθνος».

Εξετάζοντας καρέ καρέ τα βίντεο της φασιστικής επίθεσης, αλλά και τις εικόνες που προηγήθηκαν, οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας επιβεβαιώνουν ότι οι δράστες «βγήκαν» από το μπλοκ της Χρυσής Αυγής, στο οποίο συμμετείχαν και βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος.

Ένας από αυτούς τους άντρες, ένας νεαρός με μαύρο καπέλο και μαύρη φόρμα, τον πλησίασε και παρουσία αστυνομικού, έριξε μία γροθιά στο πρόσωπο του Γιώργου Κουμουτσάκο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πρόσωπο και να εκσφεδονιστούν τα γυαλιά του.

Μετά την ταυτοποίησή τους, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο εντοπισμός και η σύλληψη των «πρωταγωνιστών» είναι θέμα χρόνου. Στο παρά πέντε γλίτωσε και ο Μ. Βαρβιτσιώτης.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.