Neo

And the winner is…

Ούτε διαγωνισμό …χειρότερου προϋπολογισμού να έκαναν. Μόλις ένα κόμμα βρεθεί στην αντιπολίτευση λέει για τον προϋπολογισμό του κυβερνώντος κόμματος τα χειρότερα και από αυτή τη ‘συνήθεια’ δεν ξέφυγαν ούτε στο ΠΑΣΟΚ.

«Ο Προϋπολογισμός του 2016, που κατατέθηκε σήμερα από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι ο χειρότερος προϋπολογισμός των τελευταίων ετών», δήλωσε ο υπεύθυνος ΚΤΕ Οικονομικών του κόμματος Γιάννης Κουτσούκος, λίγο μετά την κατάθεση του προϋπολογισμού στη Βουλή.

«Προβλέπει τους περισσότερους φόρους και τις μεγαλύτερες περικοπές, προκειμένου να επαναφέρει την δημοσιονομική ισορροπία, που ανέτρεψε η σημερινή Κυβέρνηση λόγω των τυχοδιωκτικών επιλογών της, δημιουργώντας νέα ελλείμματα το 2015», συνεχίζει, ενώ μιλά για δυσοίωνες προβλέψεις σχετικά με την προοπτική της ανάπτυξης και την εξέλιξη της ανεργίας, λόγω της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας που κατά την Χαριλάου Τρικούπη, δημιούργησε με τους πειραματισμούς της η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Τα ίδια πάνω κάτω πράγματα έλεγε τα πολλά προηγούμενα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ, ως αντιπολίτευση τότε, όταν προϋπολογισμούς κατέθεταν οι υπουργοί Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Αλλά, θα μου πείτε, … ψιλά γράμματα!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.