ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσημο «διαζύγιο» με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανεξαρτητοποιείται ο... ανεξάρτητος Παναγούλης

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης έστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο... ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης, επισημοποιώντας το διαζύγιό του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Παναγούλης, που είχε τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας επειδή απουσίασε από την ψηφοφορία επί του πολυνομοσχεδίου, προαναγγέλλει, με την επιστολή του, ότι εφεξής θα λειτουργεί ως ανεξάρτητος βουλευτής.

Η επιστολή του Στάθη Παναγούλη προς τον Πρόεδρο της Βουλής έχει ως εξής:

«Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα θα ήθελα να κάνω γνωστό στο Σώμα και τον Ελληνικό Λαό ότι, μετά την αντιδημοκρατική διαγραφή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Πρόεδρο της κυβέρνησης, για το λόγο ότι είχα μια διαφορετική άποψη ψήφου, ενώ ρητά το Σύνταγμα στο άρθρο 60 προβλέπει επί λέξει «1. Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση. 2. Η παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα είναι δικαίωμα του βουλευτή…», είμαι αναγκασμένος να σας δηλώσω ότι πλέον θα λειτουργώ σαν Ανεξάρτητος Βουλευτής υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα όλων εκείνων των
συμπολιτών μας που εδώ και πέντε χρόνια πλήττονται βάναυσα από τα μνημόνια.

Σε ό,τι με αφορά, ζητώ συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό για νόμους που ψήφισα και εγώ. Είχα όμως την πεποίθηση ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα και ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται ήδη δέκα μήνες στην εξουσία και στην οποία τόσο πολύ είχε πιστέψει ο Λαός μας, κάποια στιγμή θα αντιστεκόταν και θα έλεγε ένα μεγάλο ΟΧΙ στους δανειστές και τοκογλύφους.

Με τιμή,

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής

Ευστάθιος (Στάθης) Παναγούλης»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.