ΕΚΠΟΙΖΩ: Ένας στους τρείς δεν θα μπορεί να κρατήσει το σπίτι του, εάν το όριο οφειλών τεθεί στις 200.000 ευρώ
Ένας στους τρεις οφειλέτες δε θα μπορεί να κρατήσει το σπίτι του εάν τελικά τεθεί ως όριο στις οφειλές το ποσό των 200.000 ευρώ, ανέφερε η αντιπροσωπεία της ΕΚΠΟΙΖΩ στην διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.
Οι εκπρόσωποι της ΕΚΠΟΙΖΩ μετέφεραν τις ανησυχίες των υπερχρεωμένων καταναλωτών και εξέθεσαν τις απόψεις της Ένωσης.
Ταυτόχρονα, ενημερώθηκαν από τον κ. Δραγασάκη τόσο για τις θέσεις της Κυβέρνησης, αναφορικά με την διάσωση της κύριας κατοικίας και τη γενικότερη διαχείριση των "κόκκινων δανείων", όσο και για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Μία εξαιρετική συνταγή για γεμιστά μανιτάρια με μους από δαμάσκηνα, κουκουνάρι και ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα