Neo

Στο περιθώριο του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών

Αντιπαράθεση Κουμουτσάκου με Γεροβασίλη, δίπλα στους αρχηγούς

Aνέβηκαν οι τόνοι εκτός της αίθουσας συσκέψεων μεταξύ της Κυβερνητικής Εκπροσώπου κ. Όλγας Γεροβασίλη και του εκπροσώπου εκ μέρους της ΝΔ βουλευτή κ. Γιώργου Κουμουτσάκου.

Είχε δεν είχε κλείσει η πόρτα της αίθουσας που συνεδριάζει το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, όταν η Όλγα Γεροβασίλη ξεκίνησε να δίνει γραμμή για τις προτάσεις Τσίπρα, προκαλώντας την αντίδραση του Γ. Κουμουτσάκου, που συνόδευσε τον Γ. Πλακιωτάκη στο Προεδρικό.

Αυτό που κάνετε είναι θεσμικό ατόπημα, δημιουργείτε κλίμα για μία κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση, που μόλις ξεκίνησε, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κουμουτσάκος.

Υπέρ της κας Γεροβασίλη παρενέβη ο έτερος υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, λέγοντας προς Κουμουτσάκο «είναι δυνατόν, εσείς ένας διπλωμάτης να μην αφήνετε τους δημοσιογραφους να κάνουν τη δουλειά τους;».

Οι δημοσιογράφοι ρωτάνε και η κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να περιφρουρήσει τη διαδικασία, επανήλθε ο κ. Κουμουτσάκος, με την πρώτη αντιπαράθεση στο περιθώριο του συμβουλίου να τελειώνει κάπου εκεί.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. GKP. 12:13 29/11/2015

    Ή εκπρόσωπος τύπος του καθεστώτος καλό θα ήταν να κοιτάξει τα δικά της σκάνδαλα που είδαν πρόσφατα το φώς της δημοσιότητας.Δεν φταίει η αντιπολίτευση για τα αδιέξοδα που έφερε την χώρα το συνοθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ και ο ανίκανος αρχηγός του.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.