ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν παραδίδει την έδρα-Περιορίζεται η κυβερνητική πλειοψηφία

Καταψηφίζει (και διαγράφεται) ο Νικολόπουλος

Στους 154, πιθανότατα, περιορίζεται η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή.

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση απάντησε ο βουλευτής Αχαΐας με το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ, αλλά πλέον συναργαζόμενος με το κόμμα, Νίκος Νικολόπουλος στην απαίτηση του Πάνου Καμμένου να ψηφίσει τα προαπαιτούμενα ή να παραδώσει την έδρα του.

«Δεν πρόκειται να ψηφίσω, γα να μην εξαπατήσω τον ελληνικό λαό! Όσο για το ποιος εξαπατά ποιον, ο Ελληνικός Λαός το γνωρίζει πολύ καλά» σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Νικολόπουλος, ενώ σχετικά με την έδρα του επισημαίνει: «Την έδρα τη δίνουν και την αφαιρούν μόνον οι πολίτες. Άλλωστε έτσι ακριβώς έπραξε ο Πάνος Καμμένος όταν έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία και είχε δίκιο. Θα είχε και σήμερα δίκιο αν όντως είχαμε εκλεγεί με ατό το πρόγραμμα που φέρνει το νομοσχέδιο τότε ναι, θα έπρεπε να παραδώσω την έδρα μου. Όμως εμείς εκλεχθήκαμε υποσχόμενοι την προστασία ης πρώτης κατοικίας, την ενίσχυση των αδυνάτων και την μη επιβολή νέων φόρων. Αυτά δεν τα κάναμε.....Έχω ήσυχη την συνείδηση μου».

Όπως όλα δείχνουν, οι σχέσεις των δύο ανδρών οδηγούνται σε ρήξη και σύντομα ο κ. Νικολόπουλος θα αποτελέσει παρελθόν από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, περιορίζοντας την κυβερνητική πλειοψηφία στους 154 βουλευτές.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.