ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο UEFA Champions League

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Μάθετε τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο UEFA Champions League, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου 1-3

Ασταμάτητη είναι η Μπάγερν, που επικράτησε στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα με 3-1 επί της Σάλκε εκτός έδρας, παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ανέβασε την διαφορά από την δεύτερη Ντόρτμουντ στους 8 βαθμούς. Οι Βαυαροί έχουν 37 βαθμούς, ενώ οι Βεσταφλοί έχουν στο ενεργητικό τους 29.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Αλάμπα. Άμεση ηταν η απάντηση των γηπεδούχων, που ισοφάρισαν την αναμέτρηση με τον Μάγιερ στο 17’, ύστερα από ασίστ του Σανέ. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν ήθελαν να αφήσουν δύο βαθμούς στην έδρα της Σάλκε και με δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτό, πήραν το τρίποντο. Αρχικά ο Μαρτίνεζ στο 70’ έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα από το Μόναχο και ο Μίλερ στις καθυστερήσεις έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λάμ, Μπενάτια (70’ Μπόατενγκ), Αλάμπα (83’ Ραφίνια), Ρόμπεν (88’ Κίμιχ), Αλόνσο, Μαρτίνεζ, Βιντάλ, Κόστα, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

Γουέστ Μπρόμιτς – Άρσεναλ 2-1

Έπεσε από την κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος η Άρσεναλ, καθώς δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί της στην έδρα της Γουέστ Μπρόμιτς και γνώρισε την ήττα με 2-1, πέφτοντας στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς ωστόσο να χάσει την επαφή με την κορυφή, καθώς η διαφορά με την πρώτη Λέστερ είναι μόλις στους 2 βαθμούς.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για το συγκρότημα του Αρσέν Βενγκέρ, καθώς στο 28’ ο Ζιρού μετά από πάσα του Οζίλ άνοιξε τον χορό των τερμάτων. Ωστόσο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να πάρουν μια πολύτιμη νίκη. Αρχικά, ο Μόρισον στο 35’ ισοφάρισε την αναμέτρηση, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Αρτέτα σημάδεψε λάθος εστία, πέτυχε αυτογκόλ, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη νίκη στην Μπρόμιτς.

'Αρσεναλ: Tσεχ, Μέρτεζακερ, Μονρεάλ, Γκίμπς (63’ Κάμπελ), Κοσιέλνι, Μπεγερίν, Οζίλ, Καθόρλα, Κοκελίν (14’ Αρτέτα , 49’ Φλαμινί), Σάντσεζ, Ζιρού.

Σλάβεν Κοπρίβνιτσα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-2

Νίκη για το συγκρότημα του Μάμιτς, που επικράτησε εκτός έδρας της Σλάβεν Κοπρίβνιτσα με 2-1. Με αυτό το τρίποντο η Ντιναμό παρέμεινε κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 33 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρώτη Ριέκα.

Τα γκολ για τη Ντιναμό πέτυχαν στο 44’ ο Ταραβέλ και ο Ενρίκεζ στο 55’, ενώ για τους γηπεδούχους είχε ανοίξει το σκορ στο 40’ ο Ντέλιτς.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Εντουάρντο, Σιγκαλί, Ταραβέλ, Μάτελ, Γκονζάλο, Πίβαριτς, Πίντο, Μασάντο, Ρογκ (78’ Τσόριτς), Χόντζιτς (18’ Πιάκα), Ενρίκεζ (57’ Σουντανί).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.