ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Μπαλάφας

«Μεγάλη η κατανόηση που έδειξε ο λαός σε αυτά που κάναμε μέχρι τώρα»

«Προφανώς, είχαμε τη διάθεση ή την πίστη να κάνουμε ορισμένα πράγματα που η συμφωνία με τους συγκεκριμένους όρους «ή φεύγετε από το ευρώ ή υπογράφετε αυτήν την όχι καλή συμφωνία» μας ανάγκασε να πάμε πίσω» ανέφερε ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μπαλάφας, στον ραδιοσταθμό Real.
mpalafas-gia-kwnstantinopoulo-atuxis-asteismos.w_l

Ερωτηθείς για την απόφαση να παραχωρηθούν τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, ο κ. Μπαλάφας απάντησε: «Δεν το κρύβουμε. Δεν το κρύψαμε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Υπογράψαμε μία συμφωνία τον Αύγουστο, που περίεχε θέματα, με πολλά από τα οποία δεν συμφωνούσαμε, αλλά αναγκαστήκαμε να υπογράψουμε, γιατί δεν θέλαμε να βγούμε από το ευρώ ή να μας διώξουνε και να πάμε στη δραχμή. Αυτή ήταν βασική επιλογή, όποιος δεν συμφωνεί με αυτό έχει άλλη άποψη από εμάς. Με δεδομένη αυτή την επιλογή που κάναμε τότε, υποχωρήσαμε σε θέματα που λέγαμε ότι δεν θα κάνουμε, ένα από αυτά είναι αυτό που λέτε».

Στο ερώτημα εάν κατά την εφαρμογή του μνημονίου η κυβέρνηση μπορεί να αντισταθεί, σχολίασε: «Αυτό το επιβεβαιώνουμε. Δείτε τι μάχη δίνουμε για τους πλειστηριασμούς, για την ιδιωτική εκπαίδευση και τα αεροδρόμια. Λέω αυτά που έχουνε γίνει μέχρι τώρα, την κατανόηση τη μεγάλη που έδειξε ο λαός σε αυτά, τα οποία κάναμε μέχρι τώρα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.