ΕΛΛΑΔΑ

Η ΓΣΕΕ προειδοποιεί με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων-Σε ξεσηκωμό καλεί και το ΠΑΜΕ

Νέα 24ωρη γενική απεργία στις 3 Δεκεμβρίου

Νέα 24ωρη γενική  απεργία για την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου αποφάσισε η ΓΣΕΕ με προοπτική μάλιστα κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων, καθώς όπως αναφέρει η Συνομοσπονδία, «επιχειρείται και προωθείται και το γκρέμισμα του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης».

Σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ  «μετά   το   τρίτο   και επαχθέστερο μνημόνιο και έπειτα από έξι (6) χρόνια ανελέητης επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα και   συνεχούς υποτίμησης τηςζωής   μας,   από   τις   πολιτικές   και   την   εφαρμογή   των   μνημονίων,   τα   όρια αντοχών και ανοχών της κοινωνίας και των εργαζομένων εξαντλήθηκαν. Η   συνέχιση   από   την   κυβέρνηση   της   ίδιας   αδιέξοδης   και   καταστροφικής πολιτικής, με την εφαρμογή ενός νέου εκρηκτικού μείγματος  φτωχοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας και διάλυσης της εναπομείνασας οικονομίας,  οδηγεί σε μια τιμωρητική λιτότητα που δεν πρέπει και δεν θα μείνει αναπάντητη».

«Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι της χώρας μας, θα δώσουν δυναμική και αγωνιστική απάντηση στα νέα βάρβαρα, σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που εξαθλιώνουν τον εργαζόμενο, οδηγούν τον άνεργο στην απόγνωση, διώχνουν από την χώρα τη νέα γενιά, καθιστούν τους συνταξιούχους από απόμαχους της δουλειάς απόμαχους της ζωής», επισημαίνει η ΓΣΕΕ.

Την ίδια μέρα στις 3 Δεκεμβρίου σε απεργία καλεί  και το ΠΑΜΕ που τονίζει την ανάγκη ξεσηκωμού για να μην περάσει η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, η αύξηση των φόρων και των χαρατσιών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.