ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνεργασία Παναθηναϊκού - ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη των πρωταιτίων των επεισοδίων

Ο Κοντονής ζήτησε από τον Αλαφούζο να μην λάβει «εν θερμώ απόφαση παραίτησης»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, επισκέφθηκε τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, και συζήτησαν τα διαδραματισθέντα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το περασμένο Σάββατο.

«Ο κ. Αλαφούζος ενημερώθηκε και δια ζώσης από τον Υφυπουργό –και συμφώνησε- ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στις αποφάσεις των αρμοδίων παραγόντων του εν λόγω αγώνα» αναφέρει ανακοίνωση του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Και προστίθεται για το ίδιο θέμα: «Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Πολιτεία και στην προσπάθεια κάθαρσης του ποδοσφαίρου. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ζήτησε από τον κ. Αλαφούζο να μην λάβει εν θερμώ απόφαση παραίτησης από την προεδρία της ΠΑΕ, ανέφερε ότι η προσφυγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κριθεί από τακτικούς δικαστές, βάσει του νέου νόμου που ψήφισε με πρότασή του η Βουλή, και πρότεινε τη συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τις διωκτικές αρχές για τη σύλληψη των πρωταιτίων των θλιβερών επεισοδίων, πράγμα που ο κ. Αλαφούζος επιβεβαίωσε ότι ήδη γίνεται».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.