Neo

Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας

Όλα τα φώτα πέφτουν απόψε στον ΙΑΝΟ, καθώς στις 8:30 το βράδυ παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρέου «Έρωτας και Εξουσία».

Από την προδημοσίευσή του ακόμα, το βιβλίο έχει καταφέρει να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με τα αφιερώματα καναλιών και εφημερίδων στο περιεχόμενό του να είναι εκτενή επί μέρες ολόκληρες. Η ζωή της Μαργαρίτας Παπανδρέου δίπλα στον Ανδρέα, άλλωστε, ο έρωτάς τους σε συνδυασμό με όλες τις μεγάλες –καλές και κακές- στιγμές της σύγχρονης ελληνικής πολιτικής ζωής, αλλά και το πολύκροτο διαζύγιό τους, λίγο πριν ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ νυμφευθεί την Δήμητρα Λιάνη, πάντα απασχολούσαν το πανελλήνιο. Τώρα, με αφορμή το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, αναμένεται να το απασχολήσουν ακόμα περισσότερο και μαζί τους γνωστούς και άγνωστους πρωταγωνιστές διαφόρων από τις εποχές που περιγράφονται στις 534 σελίδες του.
Ήδη, απόψε, τη διαφορά θα κάνουν οι πολιτικές παρουσίες ή …απουσίες από την παρουσίαση του βιβλίου που προλογίζει ο εις εκ των υιών του ζευγαριού, Νίκος Παπανδρέου. Πάντως ο Γιώργος δεν θα παρευρεθεί αφού βρίσκεται από προχθές στη Νέα Υόρκη για τις ανάγκες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αλλα και για οικονομική διάλεξη. Μάλιστα το πιθανότερο είναι να μην παρευρεθεί ούτε και η Μαργαρίτα...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Θ.Τ. 11:42 05/11/2015

    Ενδιαφέρει που και πότε ήταν ερίφης ο Αντρέας, γιά να καταλάβουμε που ήταν ώρες-ώρες από τους λίγους ΑΥΤΟΦΩΤΟΥΣ πολιτικούς .
    Θα πήγαινα Ιανό Κε Φελνίκο μας .
    Αλλά η έστω και έμμεση αντιπαράθεση με αστρολογίες και κομποσκοίνια,
    δεν με αφήνουν μόνο αδιάφορο, ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ κι΄όλας .
    Ε, δεν πάω Ιανό Κε Φελνίκο μας . . .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.