ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα τηλεδιάσκεψη

Συνεχίζεται το θρίλερ της διαπραγμάτευσης

Άκαρπη απέβη η τηλεδιάσκεψη του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των θεσμών, το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες παραμένουν σημαντικότατες διαφορές σε ό,τι αφορά το θέμα των πλειστηριασμών και στο θέμα της ρύθμισης των 100 δόσεων.

Πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή τηλεδιάσκεψη της Ομάδας Εργασίας της Ευρωζώνης (Εuro Working Group), σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή.

Αξιωματούχος της ευρωζώνης ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν έχει υπάρξει προς το παρόν επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των ελληνικών αρχών και των εκπροσώπων των θεσμών, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί ως την αυριανή συνεδρίαση του Eurogroup.

Το EWG αποτιμά την πορεία υλοποίησης του πρώτου πακέτου προαπαιτουμένων που συνδέεται με την εκταμίευση της δόσης, ύψους 2 δισ. ευρώ.

Άκαρπη απέβη η τηλεδιάσκεψη του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των θεσμών, το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες παραμένουν σημαντικότατες διαφορές σε ό,τι αφορά το θέμα των πλειστηριασμών και στο θέμα της ρύθμισης των 100 δόσεων. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ μακριά από συμφωνία, λένε πληροφορίες.

Νέα τηλεδιάσκεψη με στόχο τη συμφωνία πριν το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Κυριακής.

Από ελληνικής πλευράς στην τηλεδιάσκεψη που έγινε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Χουλιαράκης και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης. Από την άλλη πλευρά οι επικεφαλής του «κουαρτέτου», δηλαδή ο Ντέκλαν Κοστέλο, η Ντέλια Βελκουλέσκου, ο Ράσμους Ρέφερ και ο Νικολά Τζιαμαρόλι.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Mνήμων 20:00 08/11/2015

    Ο γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη στο Επικρατείας της ΝΔ!
    2012-04-25

    Μεταξύ των ονομάτων που ξεχώρισαν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας είναι εκείνο του Θεόδωρου Λαμπράκη, ο οποίος είναι ο γιος του αείμνηστου αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη.

    Ο Γρηγόρης Λαμπράκης, γεννήθηκε το 1912 στην Αρκαδία, και ήταν . το 14ο από τα συνολικά 18 παιδιά που απέκτησαν οι γονείς του. Μεγαλώνοντας σπούδασε ιατρική στην Αθήνα με ειδίκευση στην γυναικολογία.

    Η αγάπη του για τον αθλητισμό ήταν μεγάλη και αυτό φαίνεται από τις διακρίσεις του, έχοντας πολλά πανελλήνια αλλά και βαλκανικά μετάλλια. Τα κοινά τον ενδιέφεραν πάντα, ενώ σημαντική ήταν η προσφορά του κατά την διάρκεια της Κατοχής στα λαϊκά συσσίτια, καθώς διοργάνωνε με συναθλητές αγώνες και τα έσοδα δίνονταν προκειμένου να δοθεί φαγητό σε όσους είχαν ανάγκη.

    Το 1961 εκλέγεται βουλευτής με την Ενιαία Δημοκρατική Αριστερά (ΕΔΑ), ενώ εναντιώθηκε με πολλές ενέργειές του στους παρακρατικούς μηχανισμούς της μετεμφυλιακής Ελλάδας της εποχής.

    Στις 21 Απριλίου του 1963 μάλιστα αψήφισε εντολή της Αστυνομίας και πραγματοποίησε μόνος του στο μεγαλύτερο μέρος συνοδευόμενος από άτομα που τον προπηλάκιζαν και τον απειλούσαν, την Μαραθώνια πορεία Ειρήνης. Τελικά συνελήφθη και κρατήθηκε για μερικές ώρες.

    Στις 22 Μαΐου όμως η Μοίρα του επιφύλασσε ένα τραγικό παιχνίδι. Εξερχόμενος από συγκέντρωση που πραγματοποιείτο στην Θεσσαλονίκη για την ειρήνη και τον πυρηνικό αφοπλισμό, δέχθηκε δολοφονική επίθεση από ομάδα παρακρατικών. Μερικές ημέρες μετά, ο Γρηγόρης Λαμπράκης υπέκυψε στα τραύματά του και απεβίωσε. Το ημερολόγιο έδειχνε 27 Μαΐου 1963.

    ΥΓ.
    ΣΗΜΕΡΑ ο γιός του φιλά το χέρι των… φονιάδων του πατέρα του.

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

    Ο πιο σκληρός δεξιός είναι ο πρώην αριστερός. Παραδείγματα; ….ΑΠΕΙΡΑ!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.