ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη

Του έκλεψαν 50.000 ευρώ ... από το πατάρι!

Η μυστηριώδης κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης, καθώς ο 64χρονος είδε ότι η πόρτα του παταριού ήταν μισάνοιχτη και εξείχε μία τσάντα...

Σοκ υπέστη 64χρονος στην Επισκοπή Ηρακλείου  όταν ανακάλυψε ότι οι οικονομίες μιας ζωής είχαν κάνει «φτερά» από το πατάρι του σπιτιού του. Σύμφωνα με πληροφορίες, μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 50.000 ευρώ, χρήματα τα οποία είχε βγάλει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια από την τράπεζα και τα είχε κρύψει στο πατάρι, θεωρώντας ότι έτσι θα ήταν ασφαλή.

Η μυστηριώδης κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης, καθώς ο 64χρονος αντιλήφθηκε ότι η πόρτα του παταριού ήταν μισάνοιχτη και εξείχε μία τσάντα. Το γεγονός αυτό κίνησε αμέσως τις υποψίες του, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.

Ο άνθρωπος, όπως ήταν φυσικό, κεραυνοβολήθηκε! Ήταν τόσο σίγουρος για την ασφάλεια των χρημάτων του που σχεδόν τα είχε ξεχάσει εκεί. Αν δεν κρεμόταν η τσάντα, δεν θα είχε πάρει χαμπάρι το παραμικρό. Το σπίτι βρίσκεται στον πρώτο όροφο, μέσα στο χωριό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 64χρονος το μεγαλύτερο διάστημα διαμένει σε μετόχι κοντά στην Επισκοπή και κάποιους μήνες ζει στο συγκεκριμένο σπίτι.

Ένα στοιχείο που προκαλεί αίσθηση στους αστυνομικούς είναι ότι ακόμα και μέσα στο πατάρι, ο εντοπισμός των χρημάτων ήταν εξαιρετικά δύσκολος. Όπως λένε, τα χρήματα ήταν κρυμμένα πίσω από πράγματα, τσάντες, πλακάκια...Το γεγονός αυτό περιπλέκει τις έρευνες καθώς βάζει στο «κάδρο» και άλλα δεδομένα. cretapost.gr 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.