ΚΟΣΜΟΣ

Ζήτησε δικαιοσύνη για τα θύματα της οικονομικής κρίσης

Αηδιασμένος και θυμωμένος με τον καπιταλισμό ο Μπραντ Πιτ!

Δικαιοσύνη για όλα τα θύματα της οικονομικής κρίσης ζήτησε ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος σε δηλώσεις του στο περιοδικό Hollywood Reporter τονίζει ότι «όλο αυτό που έχει συμβεί είναι αηδιαστικό, με θυμώνει πολύ».

«Οι άνθρωποι υπέφεραν και συνεχίζουν να υποφέρουν χωρίς κανείς να λογοδοτεί για όλο αυτό και δεν φαίνεται να έχει αλλάξει τίποτα», συνέχισε.

Ο ηθοποιός και παραγωγός της ταινίας «The Big Short», μία ταινία για την ιστορία της «φούσκας των ακινήτων» και την κρίση στις παγκόσμιες αγορές, είπε ακόμα ότι «βλέπουμε και τώρα την απληστία να είναι ζωντανή και οι τράπεζες να έχουν γιγαντωθεί σε υπέρτατο. Υπάρχουν περισσότερες διασφαλίσεις από ό, τι πριν, ώστε να υπάρχει ένα όριο στο ύψος του χρέος, αλλά είναι ανησυχητικό ότι όσο περνάει ο καιρός οι άνθρωποι ξεχνούν και επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη».

Πρόσθεσε ακόμα ότι αυτό που θέλει να δείξει η ταινία είναι πως δεν μπορείς να εμπιστευτείς πλήρως τους ανθρώπους και αυτό που απαιτείται είναι να υπάρξει μία πιο αυστηρή νομοθεσία για την αξιολόγηση του συστήματος και τη χρηματοπιστωτική ικανότητα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.