Neo

Δυο φορές το ίδιο λάθος…

Τον κώδωνα του κινδύνου για την συζήτηση που έχει ανοίξει για έξοδο της χώρας μας από τη Συνθήκη Σένγκεν, κρούει η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν πρόεδρος του Δικτύου, Άννα Διαμαντοπούλου.

Έχοντας καλή γνώση των ευρωπαϊκών θεμάτων, η κ.Διαμαντοπούλου χαρακτηρίζει «πολύ επικίνδυνη»τη συζήτηση. «Νομίζω ότι πάλι έγινε από την Ελλάδα τοίδιο λάθος που έγινε όλη την προηγούμενη περίοδο με το θέμα του ευρώ. Δηλαδή,πάρα πολύ μεγάλες καθυστερήσεις, αμφιθυμία για το τι πρέπει να γίνει, άρνηση συνεργασίας, απόκρυψη πραγμάτων» λέει, κάνοντας λόγο για «διπλό Grexit» που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

«Σε αυτή την κυβέρνηση υπάρχει η υπεροψία της άγνοιας, η οποία άγνοια δεν δικαιολογείται σε κυβερνήσεις», λέει, θυμίζοντας ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός δήλωνε σε προεκλογική συνέντευξή του ότι είναι «μικρό το κακό αν βγούμε από τη Σένγκεν». Σημειώνοντας μάλιστα ότι το είχε επαναλάβει δυο τρεις φορές, εκτιμά ότι δεν υπάρχει αντίληψη του τι σημαίνει πραγματικά να βγούμε από τη Σένγκεν, αφού και τώρα γίνεται μία συζήτηση τύπου «και τι έγινε μωρέ;»…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.