ΕΛΛΑΔΑ

Μια γιορτή για τον πλανήτη!

Δύο ημέρες αφιερωμένες στο παιδί, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής αυτό το Σαββατοκύριακο, 5 και 6 Δεκεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, στο Μαρούσι.

Οικολογικές οργανώσεις, εκπαιδευτικές ομάδες και γνωστοί καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια σειρά από παραστάσεις, συναυλίες, περιβαλλοντικά εργαστήρια και παιχνίδια, με σκοπό γονείς και παιδιά να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν πρακτικές που οδηγούν σε μια πιο ισορροπημένη σχέση με τον πλανήτη Γη.

Το Eco Kids Festival σχεδιάστηκε με σκοπό να χτίσει μια ωφέλιμη, κοινή εμπειρία για γονείς και παιδιά. Μέσα από βιωματικές δράσεις γνωστών περιβαλλοντικών Οργανώσεων, παιχνίδια, ζωγραφική, κηπουρική, χορό και συναυλίες, ολόκληρη η οικογένεια συμμετέχει στη γιορτή. Συμμετέχουν οι οργανώσεις: WWF Hellas, Οργάνωση Γη, Αρχέλων, Δίκτυο Μεσόγειος S.O.S, Urban Farmers of Athens, Ορχήστρα των Χωμάτων.

Η «Ψαρόσουπα» του Γιώργου Δ. Λεμπέση σε μια νέα μουσική εκδοχή αποκλειστικά για το φεστιβάλ, οι Burger Project με το «Μαμά θα κάνω… live», η «Μια τρελή -τρελή αλφαβήτα με τον άνθρωπο- ορχήστρα» Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, οι Wedding Singers και οι Jaguar Bombs με διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από τα ‘80s και τα ‘90s, θα ψυχαγωγήσουν μικρούς και μεγάλους, κλείνοντας με έναν ιδιαίτερα εορταστικό τρόπο την κάθε μέρα του φεστιβάλ.

Φυσικά, δε θα λείψουν οι μάγοι, «ο Καραγκιόζης Οικολόγος» του Ηλία Καρελλά, το «Ζήσε μαϊμού να φας τριφύλλι» από τους Δον Κιχώτες, το face painting και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Το Eco Kids Festival το Σάββατο θα ανοίξει τις πύλες του στη μία μετά το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ, ενώ την Κυριακή θα λειτουργήσει από τις 11 το πρωί έως τις 8 μμ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.ecokids.gr.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.