ΕΛΛΑΔΑ

Για το 2016-17

Νέα προγράμματα μεταπτυχιακών υποτροφιών από το Ίδρυμα Ωνάση

Το Ίδρυμα Ωνάση ανακοίνωσε σήμερα νέα προγράμματα μεταπτυχιακών υποτροφιών για Έλληνες, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Τα Προγράμματα αφορούν σε:

- Υποτροφίες για σπουδές στο εξωτερικό, πλήρους παρακολούθησης, με σκοπό την απόκτηση μεταπτυχιακού ή διδακτορικού διπλώματος, σε όλους τους επιστημονικούς ή καλλιτεχνικούς κλάδους, ή την πραγματοποίηση βελτίωσης τεχνικής στις τέχνες.

- Υποτροφίες για σπουδές στην Ελλάδα, πλήρους παρακολούθησης, με σκοπό την απόκτηση μεταπτυχιακού ή διδακτορικού διπλώματος σε όλους τους επιστημονικούς ή καλλιτεχνικούς κλάδους.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών είναι μέχρι την 1 Φεβρουαρίου 2016. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά. Οι πλήρεις όροι και προϋποθέσεις των υποτροφιών, περιλαμβάνονται στα κείμενα των αντίστοιχων προκηρύξεων. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα http://www.onassis.org/scholarships-greeks.php.

Από το 1978 που λειτουργεί το πρόγραμμα υποτροφιών του Ιδρύματος Ωνάση, μέχρι και το έτος 2014, έχουν χορηγηθεί συνολικά 5.493 υποτροφίες, για σπουδές σε 36 χώρες ανά τον κόσμο, η συνολική δαπάνη των οποίων ανέρχεται περίπου σε 79 εκατ. δολάρια.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.