ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σόου από τον χρυσαυγίτη βουλευτή

Νέα πρόκληση Κασιδιάρη στη Βουλή (Video)

Νέο σόου από τον Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή κατά τη συζήτηση επερώτησης της ΝΔ για το προσφυγικό.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής άρχισε να διαμαρτύρεται, όταν διαπίστωσε πως ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας είχε αποχωρήσει την ώρα της ομιλίας του.

Ο Κασιδιάρης διάβασε ένα χαρτί το οποίο ισχυρίσθηκε πως ήταν χειρόγραφη απάντηση ότι η κυβέρνηση δεν συνδιαλέγεται με τον φασισμό. Σχολιάζοντας την απουσία του κ. Μουζάλα είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση να μας απαλλάξετε από τη θλιβερή παρουσία σας». Μάλιστα έκανε μπαλάκι το χαρτί και το πέταξε προς τον παριστάμενο υπουργό Νίκο Ξυδάκη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Ο προεδρεύων Γιάννης Λαμπρούλης προέβη σε δριμύτατες παρατηρήσεις στον Κασιδιάρη, ο οποίος όμως δεν σταμάτησε την ομιλία του.

Το βίντεο από το naftemporiki.gr.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FRIDA. 10:57 12/12/2015

    Μοναδική κοινοβουλευτική ομιλία, από έναν 100% Έλληνα Βουλευτή.Οι υπόλοιποι Βουλευττές του ΣΥΡΙζΑ έχουν διαπράξει Εθνική προδοσία, είναι ξεπουλημένοι, υπάλληλοι του Σόρος και των Αμερικανών.Οι Συριζαίοι δεν φοράνε παντελόνια, φοράνε κυλότες.

  2. GKP. 10:00 12/12/2015

    Ό Κασιδιάρης είναι Έλληνας.Ο Μουζάλας, ο Τσίπρας, ο Καμμένος και όλη η φασιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι προδότες, τραμπούκοι και δοσίλογοι.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.