ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση μετά το υπουργικό συμβούλιο

Ολ. Γεροβασίλη: Στόχος μας το 2016 να είναι έτος ανάκαμψης

«Ο στόχος της Κυβέρνησης είναι το 2016 να αποτελέσει έτος ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και ανακούφισης των πολιτών που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από την οικονομική κρίση», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε δήλωσή της μετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε στη δήλωση της ότι στη συνεδρίαση του, το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του πρωθυπουργού για 11 άμεσες παρεμβάσεις της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα.

«Επίσης, ενέκρινε την εισήγηση για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού με δέσμευση να μην μειωθούν οι κύριες συντάξεις», είπε και προσέθεσε ότι «ενέκρινε επίσης τις εναλλακτικές ρυθμίσεις προκειμένου να υλοποιηθεί η δέσμευση αυτή».

Η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι «αμέσως μετά τις γιορτές το νομοθετικό έργο θα ξεκινήσει με το νομοσχέδιο για την Κοινωνική Πολιτική, του οποίου η συζήτηση μετατέθηκε τις προηγούμενες μέρες».

Σημείωσε ακόμη ότι «επισπεύδεται η κατάθεση νομοσχεδίου για την εθελούσια αποκάλυψη καταθέσεων», για να υπογραμμίσει ότι «έπειτα από την παραλαβή της καινούριας λίστας από τον κ. Φαλτσιανί και την κατάθεση της στη Δικαιοσύνη, η κυβέρνηση θα στηρίξει απόλυτα τις εισαγγελικές αρχές -ηθικά, πολιτικά και υλικά- για να επιτελέσουν το δύσκολο έργο τους».

Επιπλέον, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η διαδικασία προκειμένου να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες. Ανέφερε ότι «διαφαίνεται θετική στάση της ΝΔ και της αντιπολίτευσης για τη νόμιμη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης», για να συμπληρώσει ότι «σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση αν χρειαστεί, θα χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα νομικά εργαλεία προκειμένου να εφαρμοστεί ο νόμος».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FRIDA. 5:41 24/12/2015

    Σιγά μην περιμένουμε από εσένα την ανάκαμψη που κυκλοφορείς με τον φραπέ στο χέρι και χορεύεις ζειμπέκικο πάνω στις στάχτες της Ελληνικής Οικονομίας.Ξέχασα, ενδιάμεσα διορίζεις και κανένα κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημόσιο για να σε χειροκροτεί όταν χορεύεις.Το 2016 θα είναι η χρονιά που θα πάρετε τον πούλο Συριζαίοι.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.