LIFESTYLE

Σοβαρός τραυματισμός

Παραλίγο να χάσει το μάτι του ο Αντώνης Ρέμος

Ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό στο μάτι είχε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μετείχε στο γύρισμα για την εορταστική εκπομπή των Σκορδά - Λιάγκα στον ΑΝΤ1 .

Ένα απρόοπτο που συνέβη στο stage, είχε αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του. Το γύρισμα διεκόπη και ο τραγουδιστής έχοντας στο πλευρό του την Υβόννη μετέβη στις 5 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο.

«Δεν θέλω να αναπαραχθεί κάτι λάθος γι' αυτό και θα το πω εγώ. Χθες έγινε το γύρισμα για την πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του Ant1. Ήταν εδώ όλοι οι ηθοποιοί και οι παρουσιαστές και ο Αντώνης Ρέμος ήταν ο μεγάλος μας καλεσμένος για να τραγουδήσει. Δυστυχώς, όμως το γύρισμα διακόπηκε απότομα, διότι ο Αντώνης είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, από αυτά που συμβαίνουν μια στο δισεκατομμύριο. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο μάτι ο Αντώνης Ρέμος», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή.

Ο παρουσιαστής μάλιστα, ευχήθηκε στον Αντώνη να αναρρώσει γρήγορα και αποκάλυψε πως το μάτι του είχε πρηστεί και πως αν είχε τραυματιστεί λίγα εκατοστά πιο πέρα θα μπορούσε μέχρι και να το έχει χάσει. “Σήμερα το μεσημέρι θα ξέρουμε αν είναι κάτι μη αναστρέψιμο. Ελπίζουμε όλα να είναι καλά. Ήταν σοκαριστικό!”, είπε ο παρουσιαστής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.