ΕΛΛΑΔΑ

Το 1ο Thessaloniki Masters Darts Tour

Σαββατοκύριακο γεμάτο στόχους και βελάκια στη Θεσσαλονίκη

Ένα διήμερο γεμάτο από στόχους και βελάκια έρχεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Σαββατοκύριακο, 5 και 6 Δεκεμβρίου, θα διοργανωθεί το 1ο Thessaloniki Masters Darts Tour, στο οποίο θα αναμετρηθούν ορισμένοι από τους καλύτερους παίκτες της Ελλάδας με ισάριθμους επιλεγμένους παίκτες της Θεσσαλονίκης.

Το Thessaloniki Masters Darts Tour είναι ιδιωτική πρωτοβουλία και ανήκει στη φιλοσοφία των τουρνουά, που οι αγωνιζόμενοι παίκτες λαμβάνουν μέρος κατόπιν πρόσκλησης από τον διοργανωτή, εξασφαλίζοντας έτσι το υψηλό επίπεδο του αγώνα.

Σκοπός είναι κάποιοι από τους καλύτερους παίκτες της χώρας να ανταγωνιστούν τους καλύτερους της Θεσσαλονίκης επιδιώκοντας την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος των darts στην τοπική κοινωνία.

Η αγωνιστική δράση ξεκινά το Σάββατο με το γυναικείο open στις 11 το πρωί, ενώ στις 5 το απόγευμα τη σκυτάλη παίρνει το Thessaloniki Masters.

Την Κυριακή το διήμερο των darts ολοκληρώνεται με ένα open ανοιχτό σε όλους, από τις 11 το πρωί. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Double In Double Out darts Cafe, στην οδό Πολ.Ρέγκου 9 και Πέτρου Συνδίκα, απέναντι από τον Κήπο Νερού της Νέας Παραλίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.