ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Από τον Ιανουάριο τα πράγματα θα είναι δύσκολα»

Β. Λεβέντης: Ο Γερμανός πρέσβης είναι ανήσυχος ότι δεν βγαίνει το πρόγραμμα

Να στηρίξει με την ψήφο του την κυβέρνηση εάν χρειαστεί, είπε ότι του ζήτησε ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι του απάντησε πως επί της ουσίας του ζητάει να πάει «στον τάφο μαζί με τον Τσίπρα».

Υποστήριξε ότι ο Γερμανός πρέσβης είναι ανήσυχος ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει, ότι δεν θα υλοποιηθούν οι νόμοι που ψηφίζονται αλλά και ότι ένα 30% των πολιτών δεν πληρώνει φόρους γεγονός που καθιστά χαμένους όλους όσους πληρώνουν οι υπόλοιποι.

Σημείωσε ότι από τον Ιανουάριο τα πράγματα θα είναι δύσκολα καθώς «το 1 δισ. ευρώ θα φύγει σαν αστραπή» εκτιμώντας ότι δεν θα φθάνει «ούτε για τις γάζες των νοσοκομείων» και ο πρωθυπουργός θα μείνει «μόνος και έρημος» να αντιμετωπίσει «αυτό το χάος».

Σχετικά με τους πρόσφυγες κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ονομάζει hotspot «όποιο παλιό γήπεδο υπάρχει ή όποιο στρατόπεδο» για να διαπιστώσει κατόπιν τις ατέλειες στις υποδομές. «Πρέπει να έχει στοιχειώδεις υποδομές γιατί ανθρώπους θα βάλεις μέσα όχι γουρούνια», τόνισε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.