Neo

Ακριβαίνουν τα εισιτήρια για να πληρώνουν τα …ρουσφέτια

Λάβροι κατά της κυβέρνησης και δη του πάλαι ποτέ …δικού τους, Χρήστου Σπίρτζη, είναι πλέον στο ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις νέες αυξήσεις στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών. «

Η ανικανότητα της παρέας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χτυπάει κόκκινο. Όχι όμως το κόκκινο της ντροπής από τα συνεχή τους ψέματα», λέει ο πρώην υπουργός Γιάννης Μανιάτης, επιτιθέμενος ευθέως κατά του Χρήστου Σπίρτζη για την αύξηση στο καθημερινό κόστος των μετακινήσεων των εργαζομένων. «Μετά την ‘ηρωική’ διαπραγμάτευση του μνημονίου Τσίπρα που αύξησε το ΦΠΑ στα εισιτήρια από 13% σε 23%, ο κ. Σπίρτζης καθησύχασε τους .. κατά την άποψη του ιθαγενείς ότι θα αυξήσει μόνο τα απλά εισιτήρια που χρησιμοποιούν συνήθως οι τουρίστες (!!!) και όχι τις κάρτες που χρησιμοποιούν οι τακτικοί επιβάτες», θυμίζει, για να τονίσει πως τώρα αυξάνει και τα εισιτήρια και τις κάρτες.

«Λογικό ακούγεται, αφού πρέπει να βρεθούν επιπλέον έσοδα για να συντηρηθούν οι διπλές διοικήσεις (ΚΑΙ πρόεδρος ΚΑΙ διευθύνων σύμβουλος) με τις οποίες αντικαθιστά τις μονοπρόσωπες διοικήσεις σε όλους τους φορείς που εποπτεύει (ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΜΕΤΡΟ, κ.ά.). Διπλοί επικεφαλής, διπλοί σύμβουλοι, διπλές γραμματείες, διπλά ρουσφέτια», λέει, υπονοώντας στην πραγματικότητα ότι το κόστος της μετακίνησης για εκατομμύρια επιβάτες των αστικών συγκοινωνιών αυξάνει μόνο και μόνο για να ανταποκριθεί στην καταβολή των μισθών των …ρουσφετιών της η κυβέρνηση.

Ο κ.Μανιάτης καταλογίζει ανικανότητα και ασχετοσύνη στους κυβερνώντες, συνιστώντας τους στα πρότυπα των όσων είπε η Φώφη Γεννηματά, «αν δεν μπορούν, ας βγάλουν επιτέλους εισιτήριο χωρίς επιστροφή». Υποστηρίζει εξάλλου πως δεν θα λείψουν σε κανέναν!

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μητσος 10:22 28/01/2016

    Στο ΠΑΣΟΚ διαμαρτύρονται για την αύξηση των εισητηρίων αλλά όταν πριν ενάμιση χρόνο μειώθηκαν ούτε που συγκινήθηκαν να στηρίξουν ένα φιλολαϊκό μέτρο δικού τους υπουργού. Υποκρισία και συντροφικό μίσος.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.