ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρευνα της Νομικής Σχολής

Χάρβαρντ: Στους χειρότερους διαπραγματευτές για το 2015 ο Αλέξης Τσίπρας

Στην κορυφή της λίστας με τις χειρότερες διαπραγματεύσεις για το 2015 τοποθέτησε η Νομική Σχολή του Χάρβαρντ την τακτική που ακολούθησε ο Αλέξης Τσίπρας τον περασμένο χρόνο.

«Καθώς προσέγγισε τους Ευρωπαίους πιστωτές το καλοκαίρι για ένα νέο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε ένα μαχητικό τόνο που δεν είχε τόσο ευτυχή κατάληξη. Δυσαρεστημένος με τη συμφωνία που είχε στο τραπέζι ο Τσίπρας ζήτησε δημοψήφισμα. Μετά την απόρριψη της συμφωνίας από τους Έλληνες, η ελληνική οικονομία βυθίστηκε ακόμα περισσότερο και ο Τσίπρας και η ομάδα του υποχρεώθηκαν να αποδεχθούν ένα ακόμα χειρότερο πακέτο από την Ευρώπη. Το μάθημα; Ένας συμβιβαστικός τόνος θα σε φέρει πιο μπροστά από ό,τι η μικροπολιτική όταν υποβάλεις τολμηρά αιτήματα» περιγράφει τη διαπραγμάτευση του Έλληνα πρωθυπουργού το κείμενο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του αμερικανικού πανεπιστημίου.

Στη λίστα το Χάρβαρντ επέλεξε, μεταξύ άλλων, επίσης:

- Τις σχέσεις ΗΠΑ-Κούβας για τις οποίες σημειώνει ότι έγινε μικρή πρόοδος παρά τον στόχο της πλήρους αποκατάστασης των διπλωματικών σχέσεων την οποία αποδίδει στα πολλά ανοιχτά μέτωπα

- Οι διαπραγματεύσεις του Τζον Κέρι για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν όταν οι Ρεπουμπλικανοί εξέδωσαν μια ξεχωριστή ανακοίνωση που έστειλαν στον ανώτατο ηγέτη του Ιράν

- η προσπάθεια του Reddit να εξισώσει τους μισθούς αντρών-γυναικών με το να απαγορεύσει τις εσωτερικές διαπραγματεύσεις για το μισθολογικό.

Πηγή: Ημερησία

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. NMan. 13:00 13/01/2016

    *Κύριε Τσίπρα
    *Οι στιγμές και οι ευθύνες είναι ιστορικές και μοναδικές για την πατρίδα μας.

    Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ζει ακόμη στη μνήμη πολλών, αλλά δυστυχώς έχει ριζώσει στη ψυχή σας που είναι γεμάτη μίσος για εκδίκηση
    *Ποιος είσαι και πως βρέθηκες σε αυτή τη θέση?
    *Είναι αλήθεια ότι είσαι ο άνθρωπος, που δεν έχει καμιά σχέση με την αληθινή ζωή, τη ζωή του μέσου Έλληνα, τη ζωή ανθρώπων του μεροκάματου και του έντιμου ιδρώτα?
    *Πως ‘’έγινες’’ αριστερίζων, από αντίδραση στα πολλά και εύκολα εκατομμύρια, που απέκτησε ο πατέρας σου από την χουντοσυνεργασία και την παραεκκλησιαστική εκμετάλλευση, του οβολού των πτωχών και απελπισμένων θρησκόληπτων?
    *Δεν έχεις δουλέψει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ! στην ψεύτικη και επιτηδευμένη ζωή σου, σαν γιος εκατομμυριούχου συνεργάτη της ‘’εθνοσωτηρίου’’ Απριλιανής κατάρας. Ένοιωσες ποτέ ,οργή, μίσος , αηδία για τα πολλά χρήματα που απέκτησε η οικογένειά σου από την εκμετάλλευση του δόγματος ‘’εξορίστων κομμουνιστών θυμάτων’’, σε πολλά νησιά και άλλους μαρτυρικούς τόπους, μιας ακόμη ελληνικής τραγωδίας?
    * Όταν δηλαδή εσείς ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΤΕ, οι άλλοι πραγματικοί σύντροφοι ‘’έπιναν ‘’ το αίμα τους ή το κάτουρό τους για να ξεδιψάσουν, και τα παιδιά πέθαιναν στις γωνιές του δρόμου νηστικά και κυνηγημένα από το χαφιεδότσουρμο !!!
    Κύριε Τσίπρα
    *Απορώ με το θράσος σου, για να μη πω για το μέγεθος της προδοσίας σου και της αναισθησίας σου, στον τίμιο αγώνα τόσων αγωνιστών, που πέθαναν για τις ιδέες τους και την Ελλάδα.
    *Τελικά ΕΧΟΥΝ δίκιο, όσοι υποστηρίζουν, ότι οι ηγεσίες της ‘’αριστεράς’’ ήταν πάντα πρακτορικά κελεύσματα του κεφαλαίου και του κατεστημένου.
    *Είσαστε, ένα αρρωστημένο συνονθύλευμα που ΠΡΕΠΕΙ τάχιστα να σας εκδιώξουμε πριν ΜΑΤΩΣΕΤΕ ΞΑΝΑ την πατρίδα μας.
    Ντροπή σας απάτριδες σταλινοπροβοκάτορες.
    ΥΓ.
    Γνωρίζεις το τέλος του Ιούδα????

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.