ΚΟΣΜΟΣ

Σουηδία

Διαρρήκτες κάλεσαν την αστυνομία για να τους σώσει από το... θύμα τους

Δυο νεαροί διαρρήκτες κάλεσαν την αστυνομία για να τους σώσει από την... οργή του θύματός τους, ενός ιδιοκτήτη πιτσαρίας στην Ουψάλα.

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα, σήμανε ο συναγερμός της πιτσαρίας και ο ιδιοκτήτης της έσπευσε στο κατάστημά του, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερις νεαρούς, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της πόλης.

Ακολούθησε βίαιη αντιπαράθεση με τον ατρόμητο εστιάτορα, καθώς οι νεαροί αρνήθηκαν να του δώσουν πίσω τα κλεμμένα. Ο ένας από αυτούς, τρομαγμένος, κλειδώθηκε στις τουαλέτες και κάλεσε την αστυνομία η οποία δεν άργησε να φτάσει στο σημείο.

«Η αστυνομία έσωσε δύο άνδρες ηλικίας 18 και 19 ετών από την οργή του ιδιοκτήτη και τους συνέλαβε», είπε ο εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών, Κρίστερ Νόρντστρεμ.

Οι άλλοι δύο συνεργοί τους πρόλαβαν και διέφυγαν.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, αυτή ήταν η τρίτη απόπειρα διάρρηξης στο εστιατόριό του μέσα σε δύο χρόνια. Το σπίτι του βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από την πιτσαρία και έτσι άκουσε τον συναγερμό. «Έβαλα ένα μπλουζάκι, ένα παντελόνι και παπούτσια και έτρεξα», είπε στην εφημερίδα Upsala Nya Tidning.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.