LIFESTYLE

Κατάγεται από το Λίβανο και το όνομά της έχει τις περισσότερες αναζητήσεις

Η διασημότερη πορνοστάρ στον κόσμο έχει πανεπιστημιακή μόρφωση και εξοργίζει πουριτανούς και τζιχαντιστές!

Είναι η διασημότερη πορνοστάρ σήμερα, είναι η πλέον περιζήτητη και έχει πανεπιστημιακή μόρφωση.

Ο λόγος για τη Mia Khalifa, η οποία  γεννήθηκε το 1993 στη Βηρυτό και μετακόμισε με την οικογένειά της στις ΗΠΑ το 2000.

Λίγα χρόνια αργότερα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Τέξας με πτυχίο Bachelor of Arts στην ενώ η ίδια αναφέρει πως γενικά η ανατροφή της ήταν αρκετά αυστηρή και η οικογένειά της θρησκευόμενη.

mia b

Την πρεμιέρα της στη βιομηχανία του πορνό την έκανε μόλις το 2014. Η πρόταση έγινε από έναν πελάτη που την προσέγγισε στο εστιατόριο στο οποίο δούλευε και λίγο καιρό μετά, το πρώτο της βίντεο είχε αρχίσει να κυκλοφορεί στα sites πορνογραφικού περιεχομένου.

To Pornhub κάνει ειδική αναφορά στο νέο ταλέντο και ισχυρίζεται πως η Khalifa καταρρίπτει τα ρεκόρ και γίνεται το πιο πρόσωπο της σελίδας με τις περισσότερες αναζητήσεις. Κάπου εκεί, την ανακαλύπτει και η mainstream δημοσιογραφία, αλλά και η πατρίδα της η οποία κάθε άλλο παρά περήφανη αισθάνεται για την πρωτιά αυτή.

mia c

. Οι αντιδράσεις στο Λίβανο είναι μεγάλες και τα άρθρα που γράφονται είναι πύρινα και καταδικαστικά. Σε μια σκηνή ταινίας η πορνοστάρ φορά χιτζάμπ και εξοργίζει ακόμη περισσότερο. Κάποιοι μάλιστα της στέλνουν και απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της, αλλά εκείνη επιλέγει την αντεπίθεση και καταδικάζει τον πουριτανισμό της δεύτερης πατρίδας της.

mia d

Κάποιες φεμινίστριες την υποστηρίζουν και την επικροτούν, αλλά οι περισσότεροι κάνουν λόγο για την ντροπή της χώρας στο εξωτερικό. Μετά την ανακοίνωση του ονόματός της στη φετινή κατάταξη, νέο κύμα αντιδράσεων ξεκίνησε στα social media.

Eκατοντάδες χρήστες άρχισαν μια ακόμη επίθεση και εκείνη αρχικά απαντούσε, αλλά μετά το debate μεγάλωσε τόσο, που ήταν αδύνατον να συνεχίσει να συμμετέχει. Επισήμως η απάντησή της είναι πως η Μέση Ανατολή και ο Λίβανος έχουν να αντιμετωπίσουν τους τζιχαντιστές και πολύ σοβαρότερα ζητήματα να ασχοληθούν, από το πώς η ίδια επιλέγει να διαχειρίζεται το κορμί της.

mia e
Αυτό πάντως που έχει ενδιαφέρον στα στατιστικά του Pornhub είναι πως σχεδόν τo 1/5 των αναζητήσεων με το όνομά της στο Pornhub, είναι από το Λίβανο και χώρες της Μέσης Ανατολής!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.