ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα άνευ φύλλου

Υλικά
3 νεροπότηρα τριμμένο και καλά στιμμένο κολοκύθι
2 νεροπότηρα φέτα τριμμένη
λίγο δυόσμο
λίγο πιπέρι
1 νεροπότηρο γάλα
1 νεροπότηρο αλεύρι up
1/2 νεροπότηρο λάδι
4 αυγά

Εκτέλεση
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα ρίχνουμε σε ένα αλευροβουτυρωμένο ταψί (όχι πολύ μεγάλο) και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο (170-180 περιπου) μέχρι να ροδίσει (30-40 λεπτά περίπου).
Tips
1.Με λιγότερη φέτα έχεις πιο πολύ τη γεύση από το κολοκύθι (οπότε αλατίστε λίγο τα κολοκυθάκια, θα βοηθήσει να φύγουν και τα πολλά υγρά από το κολοκύθια) και αντί για δυόσμο μπορείς να βάλεις μαιντανό και άνιθο ή το ένα από τα δύο. Αν νομίζετε ότι χρειάζεται λίγο αλέυρι βάλτε με μέτρο για να μην σας σφίξει
2.Μαζί με τα κολοκυθάκια μπορείτε να τρίψετε και καρότα!
3.Άφησε για το τέλος το γάλα για να βάλεις όσο τραβάει το μίγμα , να μην είναι ούτε σφιχτό, ούτε υδαρές.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.