ΕΛΛΑΔΑ

Από την EKΠΟΙΖΩ

Υποτροφία μεταπτυχιακών σπουδών δημοσιογραφίας για θέματα προστασίας καταναλωτή

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας www.eci.edu.gr δημοσιοποίησε την διαθεσιμότητα χορηγίας προς την Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής (ΕΚΠΟΙΖΩ) για μεταπτυχιακές σπουδές επικοινωνίας με αντικείμενο την προστασία του καταναλωτή. H υποτροφία αφορά την διετία σπουδών  Ιανουαρίου 2016 - Δεκεμβρίου 2017.

Τα μαθήματα εκκινούν (Ελλάδα) 28/1/2016.Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για ενεργούς επαγγελματίες Δημοσιογράφους/στελέχη επικοινωνίας, και διεξάγεται σε εντατικές περιόδους στις οποίες απαιτείται φυσική παρουσία. Η υποτροφία καλύπτει το 50% του κόστους σπουδών (50% των 9.150 ευρώ) και περιλαμβάνει το κόστος διαμονής για δύο περιόδους στο campus στην Βιέννη. Ο υπότροφος καλείται να καλύψει το εναπομείναν ποσόν εντός του 2016. Επίσης, καλείται να συσχετίσει το αντικείμενο της διπλωματικής του εργασίας με θέματα καταναλωτή, υποβάλλοντας έκθεση προόδου στο πέρας του πρώτου χρόνου και την τελική εργασία όχι αργότερα από την πάροδο 30 μηνών από την εκκίνηση των σπουδών.

O ιδανικός υποψήφιος έχει πρώτο πτυχίο σε ανθρωπιστικές σπουδές / κοινωνικές επιστήμες και πιθανή εστίαση σε ΜΜΕ. Μιλάει καλά Αγγλικά και έχει καριέρα σε εξέλιξη. Θα πρέπει να στείλει για την πρώτη φάση επιλογής βιογραφικό σημειώμα μέχρι την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στην διευθυνση [email protected] ή [email protected].

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.