ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκόπης Παυλόπουλος

«Όλοι οι λαοί μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία και τους πολέμους που προκαλούν ανθρωπιστική κρίση»

Δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο αυτή την κατάσταση, δηλαδή τους πολέμους, τις προσφυγικές ροές, την υποβάθμιση του ανθρώπου, την πρόκληση -εξ αυτών -ανθρωπιστικής κρίσης και το αίμα που προκαλείται από τρομοκρατικές επιθέσεις, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε, στη Μόσχα, με τον πρόεδρο της Ρωσικής Δούμας, Σεργκέι Ναρίσκιν.

Τις εστίες πολέμου, την ανάγκη του αγώνα εναντίον των τρομοκρατών μόνον όλοι οι λαοί μαζί μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε, πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Επισήμανε εξάλλου ότι η Ελλάδα και ο ίδιος προσωπικά διαπιστώνει ότι τα βήματα που κάνει η Ρωσία στο πλαίσιο της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας είναι πάρα πολλά και είναι προς όφελος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ρωσίας, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, να αμβλυνθεί το πρόβλημα της επιβολής μέτρων το συντομότερο δυνατό.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 23:26 16/01/2016

    Ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Πατριάρχης Μόσχας αρνήθηκε να συναντήσει τον ΠΤΔ κο Παυλόπουλο, καθώς και η Πρόεδρος της Ρωσικής Βουλής κυρία Βαλεντίνα Ματβιένκο.Αιτία κατά τους Ρώσους το σύμφωνο για τους πούστηδες και τις Λεσβίες που ψήφισε η κατάπτυστη κυβερνητική πλειοψηφία, αλλά και το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει ανοίξει τις πόρτες της, στους ισλαμιστές και Τζιχαντιστές Μουσουλμάνους δολοφόνους που η Ρωσία του Πούτιν μάχεται προληπτικά μέσα στο Συριακό έδαφος.
    Τα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης το κουκούλωσαν τελείως.Αυτά για να μην νομίζουν κάποιοι ότι η Ελλάδα είναι καμιά χώρα που την έχουν σε υπόληψη οι σοβαροί ξένοι παράγοντες.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.