ΕΛΛΑΔΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΓΑΔΑ

Αστυνομικοί: Μας κάνατε καθαρίστριες

Ομάδα αστυνομικών έχει συγκεντρωθεί στην είσοδο της ΓΑΔΑ πραγματοποιώντας παράσταση διαμαρτυρίας για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του κλάδου.

Αστυνομικοί πέρασαν στην αντίπερα όχθη: αυτή των διαμαρτυρόμενων. Οι ένστολοι καταγγέλλουν ότι δεν πληρώνονται τα οδοιπορικά ενώ κάνουν και αρκετές υπερωρίες για τις οποίες δεν έχουν κανένα οικονομικό όφελος.

Επίσης διαμαρτύρονται για την καθαριότητα του κτηρίου λόγω αναστολής δαπάνης για υπηρεσίες καθαριότητας.

Οι συμβάσεις των καθαριστριών σε υπηρεσίες της Αστυνομίας, έχουν λήξει και δεν έχουν ανανεωθεί, με αποτέλεσμα η καθαριότητα όλων των χώρων να γίνεται -εκ περιτροπής- από τους υπηρετούντες αστυνομικούς.

Όπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές, μόνο συγκεκριμένοι όροφοι του Μεγάρου της Λ. Κατεχάκη, καθαρίζονται, από τις μόλις επτά μόνιμες καθαρίστριες του υπουργείου ενώ όλοι οι άλλοι χώροι και οι υπόλοιπες αστυνομικές υπηρεσίες έχουν αφεθεί στην ευθύνη του ένστολου προσωπικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Παρασκευή θα ολοκληρωθούν οι συνελεύσεις για να αποφασίσουν για περαιτέρω κινητοποιήσεις για το Ασφαλιστικό.

Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται στην είσοδο του κτιρίου, πάνω στο πεζοδρόμιο και έτσι δεν δημιουργείται και κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.