ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Οικογενειοκρατία», «νεοφιλελευθερισμός», «ακροδεξιά στηρίγματα»

Βολές Μαξίμου κατά Μητσοτάκη «με το καλημέρα»

Αρνητική υποδοχή επιφυλάσσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη η κυβέρνηση «με το καλημέρα», αποκαλύπτοντας και την ανησυχία της για το νέο πολιτικό τοπίο που διαμορφώνει η αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ.

«Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι η συντηρητική παράταξη είναι προσκολλημένη στην οικογενειοκρατία» υποστηρίζουν κυβερνητικές πηγές, προσθέτοντας ότι «παρά τα όσα ευαγγελίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ανανέωση και νέα αρχή, ο ίδιος είναι προσκολλημένος στο νεοφιλελεύθερο δόγμα, το οποίο έχει επανειλημμένα αποδοκιμαστεί από τον ελληνικό λαό».

Παράλληλα, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου «κάρφωναν» τον νέο πρόεδρο της ΝΔ για σκληροπυρηνικούς δεξιούς υποστηρικτές του, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα έχει ενδιαφέρον πώς θα χειριστεί τα ακροδεξιά στηρίγματα, χωρίς τα οποία δε θα είχε καταφέρει να εκλεγεί».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ???
    Κύριε Τσίπρα
    όταν ‘’συγκαλύπτεις’’ και παρέχεις ασυλία στους διεφθαρμένους της Καραμανλικής πενταετίας 2004-2009, με τι θάρρος θα ζητήσεις και από τους Έλληνες να κάνουν ΑΥΤΟ! που δεν κάνεις εσύ και σε πιστέψουν?

    *Όταν δεν αναφέρεις ΚΑΝ!!!! τον διπλασιασμό του χρέους από 178 σε 350 δις ευρώ και ταυτόχρονα μέχρι ΧΘΕΣ οργίαζες για το …φουσκωμένο έλλειμμα , που τελικά όχι μόνο ήταν 15,6% , αλλά ακόμη ..ψαχνόμαστε, πώς να πιστέψουμε όλα όσα μας λές ..το βράδυ και αναιρείς ή…. ΞΕΧΝΑΣ την άλλη μέρα?
    *Όταν επιλέγεις ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ! ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ! ακροδεξιούς ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ να συγκυβερνήσεις μιλάς εσύ για οικογενειοκρατία?
    *Εξ άλλου ΕΣΥ !!! δεν επελέγεις λόγω φιλοΧΟΥΝΤΙΚΗΣ οικογενειοκρατίας και φιλοχουντικού νεοπλουτισμού?

    *Όταν ανέντιμα, προκλητικά και αδιάντροπα ψευδολογούσες εις βάρος του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, τόσο για το πρόγραμμά του ,όσο και τους τρόπους δανεισμού από ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ δανειστές και φανταστικές χώρες, ενώ ταυτόχρονα έδινες ΟΔΗΓΙΕΣ να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, αποδείκνυες με τον ‘’καλλίτερο’’ τρόπο, ότι η ανηθικότητα και η ιδιοτέλεια τελικά, είναι ‘’ίδιον’’ άθεων, άεργων και αδίστακτων χουντοποτισμένων μπολσεβίκων
    *Λογικά θα έπρεπε στο λεξικό να σβήσουμε τις λέξεις ‘’ψευτιά’’ και ‘’απάτη’’ και να βάλουμε τη λέξη ..Αλέξης, Πάνος… σαν ελάχιστο δείγμα υπόμνησης προς τις γενιές που έρχονται ‘’ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ’’, λες και είσαι τουρκος…Σουλτάνος επικυρίαρχος
    *Όταν ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός που τιμωρήθηκε ήταν ο Άκης, ενώ …χιλιάδες μας ‘’βγάζουν την γλώσσα’’ αφού το σύστημα και η δικαιοσύνη ήταν μέσα στο άθλιο παιχνίδι της ‘’ΕΘΝΙΚΗΣ’’ διαφθοράς και ιδιοτέλειας, τι περιμένεις να κάνουν οι απλοί και έντιμοι αδύναμοι Έλληνες?
    *Όταν βλέπουν οι Ευρωπαίοι την αχαριστία την εμπάθεια και την ιδιοτέλεια που έχετε επιδείξει όλοι απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και δεν πτωχεύσαμε ,την αθλιότητα και την εγκληματική σας φύση και συμπεριφορά επί πλέον, να επιρρίψετε όλα σας τα εγκλήματα στον έντιμο πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, πιστεύετε ότι δεν θα σας κοιτούν ‘’σαν αναγκαίο σκατό’’ στην αυλή τους?
    Κύριε Τσίπρα,
    απέδειξες σε ελάχιστο χρόνο την ακαταλληλότητά σου και την επικινδυνότητά σου για την ‘’ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ’’ που διαχειρίζεσαι.
    Απέδειξες, τόσο με τις επιλογές σου όσο και με τις πρακτικές σου, ότι αποτελείς την μεγαλύτερη πολιτική αποτυχία, και την πιο επικίνδυνη παρουσία για το μέλλον της πατρίδας μας, αυτή τη δύσκολη στιγμή, για την οποία και ΕΣΥ ! φέρεις μεγίστη ευθύνη.
    * Εσύ ! και πολλοί ‘’όμοιοί σου’’ εργαστήκατε βρόμικα, άθλια και προδοτικά εις βάρος της Ελλάδας μας, αφού η ιδιοτέλεια και το πιστεύω σας ανήκουν σε άλλους τόπους και άλλους χώρους.
    * Προσπάθησε, κύριε Τσίπρα
    και όλοι όσοι μας εξαπατήσατε για να κλέψετε την εξουσία, να ‘’γίνετε Γερμανοί’’ στην αγάπη, στην αυτοθυσία και στην περηφάνια για την πατρίδα τους , που εσείς ΠΟΤΕ δεν νιώσατε και ποτέ δεν γίνατε.
    Ποτέ δεν είναι αργά, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο, αφού ΠΟΤΕ σας δεν ακούσατε την λέξη πατρίδα μέσα στον ‘’παράδεισο’’ του χουντο-σταλινικού πλουτισμού που ζήσατε και ‘’αναπτυχθήκατε’’…!!!
    Επί τέλους γίνετε Έλληνες , ή, φύγετε όσο είναι νωρίς…..
    ΥΓ.
    Ας μας πεί ο Πάνος γιατί δεν έφυγε και τίνος εντολές εκτελεί?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.