LIFESTYLE

Τι δίνει δύναμη στη δημοφιλή τραγουδίστρια

Αυτό είναι το «κρυφό χαρτί» της Adele

Ετοιμαστείτε για μια …αποκάλυψη σχετικά με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Adele.

Eίναι κάτι παραπάνω από χαρισματική, ταλαντούχα, γοητευτική, προσγειωμένη και κούκλα. Τα έχει όλα. Και κρύβει και έναν άσο στο μανίκι της: Έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της.

Η κάτοχος των 6 γκράμι διαθέτει, λοιπόν, προσωπικότητα. Πρόσφατα έγινε viral καθώς απαγόρευσε στον Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιεί τα τραγούδια της στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις. Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, ο οποίος δηλώνει μεγάλος φαν της Adele, απογοητεύθηκε.

Αντίθετα από τις άλλες σταρ  δεν υπογράφει τη δική της σειρά ρούχων ούτε έχει κυκλοφορήσει άρωμα με το όνομα της. Αυτό είναι στα υπέρ της γράφει το purewow που αποθεώνει την Βρετανίδα τραγουδίστρια.

Η προσγειωμένη φύση της Αdele και φυσικά η αυτοπεποίθηση της την κάνουν να διαφέρει από άλλες συναδέλφους της. Δεν καταφεύγει σε εμφανίσεις «πυροτεχνήματα» ούτε φτηνούς εντυπωσιασμούς. Γνωρίζει ότι την κολακεύουν οι σκούρες αποχρώσεις, τα μίνιμαλ αξεσουάρ καιένα συγκεκριμένο μακιγιάζ. Δεν είναι σκλάβα της μόδας- και αν και τρελαμένη με το twitter-αποκαλύπτει ελάχιστα για την προσωπική της ζωή σε μια εποχή όπου το oversharing είναι κανόνας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.