ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δήλωση της κυβ. εκπροσώπου

Γεροβασίλη: Να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις η ΝΔ για το κύκλωμα των εκβιαστών

Η ΝΔ οφείλει απαντήσεις για το κύκλωμα των εκβιαστών, τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

Σε δήλωσή της, η κ. Γεροβασίλη αναφέρει ότι «γελιέται ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία αν νομίζουν ότι δια της σιωπής θα προσπεράσουν τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις του κόμματός τους με το κύκλωμα των εκβιαστών» και σημειώνει:

«Ο ελληνικός λαός περιμένει μια άμεση και ξεκάθαρη απάντηση:
- ισχύει ότι η ΝΔ πλήρωνε 18.450 ευρώ τον μήνα στον κατηγορούμενο για εκβιασμούς Μαυρίκο;
- ποιες ακριβώς υπηρεσίες αγόραζε και μάλιστα με χρήματα των φορολογούμενων;
- ποιες άλλες τέτοιου είδους "υπηρεσίες" έχουν αγοράσει και για ποιόν σκοπό;»
«Περιμένουμε ξεκάθαρες και πειστικές απαντήσεις», τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΜΝΗΜΩΝ 20:26 27/02/2016

    Άλλο ένα θύμα του Δεν Πληρώνω»:

    Πίστεψε στη μπαρουφολογία του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα του ζητούν €22.000
    Θυμάστε το κίνημα «Δεν Πληρώνω», το οποίο υποστήριζε με όλες τις δυνάμεις του ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση;
    Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ένας από εκείνους τους πολίτες, οι οποίοι πίστεψαν πως ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη του κυβερνώντος – πλέον – κόμματος, θα έμεναν πιστοί στα λεγόμενά τους.
    Τα πράγματα όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε. Ένα χρόνο μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο μέχρι πρότινος συμβασιούχος αρχαιολόγος και νυν άνεργος, καλείται να πληρώσει 22.000 ευρώ στην εφορία, για μη καταβολή διοδίων ύψους 420 ευρώ!
    Το απίστευτο αυτό πρόστιμο πρέπει να πληρώσει για τις 130 φορές που πέρασε από τα διόδια Πολυμύλου, στην Εγνατία Οδό, από το 2013 έως τα μέσα του 2015.
    Όπως αναφέρεται στην ειδοποίηση της εφορίας, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 8.500 ευρώ μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, ενώ συνολικά θα πληρώσει 22.000 ευρώ, με τα περαιτέρω πρόστιμα και τις προσαυξήσεις για το διάστημα αυτό.
    Σε δηλώσεις του στο MEGA, ο υποστηρικτής στου κινήματος «Δεν Πληρώνω», απευθύνει κραυγή αγωνίας, λέγοντας ότι κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του και ότι, όντας, άνεργος, δεν έχει τρόπο να ανταποκριθεί στο ποσό αυτό.
    – See more at: http://www.matrix24.gr/2016/02/die-welt-alexis-tsipras-o-neos-echthros-tis-elladas/comment-page-1/#comment-120491

  2. GEORGIA. 19:08 27/02/2016

    Άσε τα ψέματα ποιά κυρία Γεροβασίλη.Με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων που σε έπιασε ο πόνος, ταίζεται ο κομματικός στρατός, από τους κοπρίτες που έχει βολέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στο χρεοκοπημένο Ελληνικό Δημόσιο.Εκβιασμό έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στον Ελληνικο. λαό που τους έταξε αριστερά και τους έφερε σκληρή μνημονιακή χούντα.

  3. ΜΝΗΜΩΝ 15:21 27/02/2016

    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ »ΠΟΙΟΥΣ» ..ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ?

    Γιαουρτοκαταπέλτη είχαν ετοιμάσει για τη »μάχη» εναντίον των »επισήμων»
    ==========================================================
    Μια πολεμική πολιορκητική μηχανή με βεληνεκές που μπορεί να στείλει ένα γιαούρτι από σημείο εκτός της απαγορευμένης ζώνης, κατευθείαν πάνω στην εξέδρα των επισήμων, ανακαλύφθηκε παραμονές της κρίσιμης παρέλασης
    Καταιγίδα γιαουρτιών με τη βοήθεια ρωμαϊκού καταπέλτη, ετοίμαζαν για την ημέρα της παρέλασης, οι γνωστοί-άγνωστοι, που όπως φαίνεται θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να ξεπεράσουν από αέρος, τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και… τον έλεγχο στα σημεία προσέγγισης της παρέλασης.
    Μονάδες της αστυνομίας, ύστερα από πληροφορίες, που κατά πάσα πιθανότητα προέρχονταν από αντίπαλη ομάδα που ήθελε να προωθήσει τη διαμαρτυρία με νεράντζια, ανακάλυψαν ένα καταπέλτη έτοιμο για χρήση, κρυμμένο μέσα στους θάμνους της πλατείας.

    Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε έλεγχο που έγινε στην ευρύτερη περιοχή, διαπιστώθηκε ότι λίγα μέτρα πιο δίπλα, βρίσκονταν κρυμμένα 30 γιαούρτια χαμηλών λιπαρών. Μέσα στα γαιούρτια, βρίσκοταν τοποθετημένες ασύρματες μικροκάμερες, ώστε να καταγράψουν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τις αντιδράσεις των επισήμων καθώς θα έβλεπαν τον κεσέ να πλησιάζει, προκειμένου να ανέβουν μετά στο youtube.

    28.10.011

  4. ΝΜαν. 15:16 27/02/2016

    ΓΙΑΟΥΡΤΟΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ …ΕΚΠΟΡΘΗΤΗΣ???
    *Κύριε Τσίπρα φύγετε,
    αφού η ‘’κακιά’’ ημέρα από το πρωί φαίνεται, όπως και οι κακιές σας προθέσεις, επιδιώξεις και προειλημμένες ρεβανσιστικές αποφάσεις.
    Έχετε μέσα σας κακία, με επικίνδυνες συναναστροφές και επιλογές που οδηγούν την Ελλάδα και τα παιδιά μας στην καταστροφή.
    Λυπάμαι, που τόσα χρόνια δεν μας δώσατε ΚΑΝΕΝΑ σημείο ελπίδας, προοπτικής , αλλαγής και βελτίωσης πλήν άσχημων αναμνήσεων και ενός γιαουρτοκαταπέλτη , που είχατε ετοιμάσει για την εθνική μας επέτειο στην οποία ουδέποτε πιστέψατε και σεβαστήκατε.
    Ο Θεός μας,
    ας βάλλει το χέρι του εμπόδιο, στις δικές σας μετεμφυλιακές ονειρώξεις.
    ΥΓ.
    Και όλοι αναρωτιόμαστε τι θα κάνατε τόσα καθρεφτάκια και τόσες …χάντρες?
    Μπράβο κ. Τσίπρα καταφέρατε να »μπολιάσετε» τον πολιτισμό μας ,όπως έλεγε ο κ. Πάκης, με »εισαγόμενες» βουντού ανθρωπομεταλλάξεις?
    Μέχρι και τον…Μεταξά »νεκραναστήσατε» με την …ερμηνεία των »ΟΧΙΤΖΗΤΩΝ» νέων νυκτόβιων συνεταίρων σας.
    Και πάλι..μπράβο στη »δημοκρατία» σας !!!

  5. Κουκουλοφόροι, αστυνομικοί, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, γύρω από το νεκρό διαδηλωτή
    Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

    Μαίνεται η αντιπαράθεση ΚΚΕ – ΣΥΝ για τα χθεσινά επεισόδια.
    Το νέο γύρο διαξιφισμών πυροδότησαν δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε πως «οι συγκρούσεις ροπαλοφόρων και κρανοφόρων αποδεικνύουν με τον πιο άσχημο τρόπο ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο».
    «Ο ΣΥΝ είναι δύναμη δημοκρατικής ομαλότητας και μαζικών ειρηνικών αγώνων…
    Δείχνουμε μηδενική ανοχή στην δράση των κουκουλοφόρων που τους θεωρούμε ακραία αντιδημοκρατική δύναμη που πολλές φορές υπηρετεί ακραίες παρακρατικές μεθοδεύσεις», ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
    Αμεση ήταν αντίδραση του εκπροσώπου του ΚΚΕ Μάκη Μαΐλη:
    «Η δήλωση του κ. Παπαδημούλη ότι τα χθεσινά γεγονότα ήταν «συγκρούσεις ροπαλοφόρων και κρανοφόρων» επιβεβαιώνει ότι η ηγεσία του ΣΥΝ αποδεικνύεται συνήγορος των κουκουλοφόρων, γιατί με αυτό τον τρόπο συγκαλύπτει την προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση εντεταλμένων κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών εναντίον του ΠΑΜΕ
    και γενικότερα κατά του λαού, επίθεση που εξυπηρετεί την πολιτική της κυβέρνησης, της πλουτοκρατίας και των άλλων αστικών κομμάτων», υποστήριξε.
    Ανταπαντώντας, ο κ. Παπαδημούλης έκανε λόγο για διαστρέβλωση των δηλώσεών του: «Λυπάμαι για την κατάφωρη διαστρέβλωση όσων είπα από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΚΕ.
    Την ώρα που οι καιροί απαιτούν μια ισχυρή-συσπειρωμένη αριστερά πρωτοπόρα στους μαζικούς ειρηνικούς αγώνες του λαού μας, την ώρα που οι πολίτες ζητούν μια αριστερά αποτελεσματική, μαχητική και ενωμένη απέναντι στα αντιλαϊκά κυβερνητικά μέτρα αλλά και την προβοκατόρική δράση των κουκουλοφόρων, ορισμένοι «περί άλλων τυρβάζουν», καταφεύγοντας ακόμα και στη συκοφαντία.
    Κρίμα. Να ξέρουν όμως ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια», ήταν η αιχμηρή δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
    Χθες κατέπεσε ένας μύθος, ο μύθος των περιφρουρημένων διαδηλώσεων, παρατήρησε με τη σειρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ, ο Π. Σκουρλέτης. «Είδατε», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, «ότι η περιφρουρημένη διαδήλωση του ΠΑΜΕ όταν είναι μέσα στον κόσμο όλο, μέσα στον κύριο όγκο της διαδήλωσης, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, είναι αδύνατον να είναι αποτελεσματική». «Και δείχνει βεβαίως», πρόσθεσε, «ότι προφανώς ο κόσμος, τα στελέχη και μέλη της Αριστεράς δεν είναι ούτε κρανοφόροι, ούτε παλαιστές. Λέω ποια είναι τα όρια αυτή τη στιγμή και η αξία της αναγκαίας κατά τα άλλα περιφρούρησης».

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.