ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΙΜΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...

Στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα μπορεί να καταλογίσει κάποιος τα μύρια όσα.

Και γι' αυτά που υπεσχέθη και δεν έκανε και γι' αυτά που αποδοκίμαζε και σήμερα εφαρμόζει.

Και για τα εγκληματικά λάθη που έκανε στην οικονομία επί εποχής Βαρουφάκη και για την ακραία φορομπηχτική πολιτική που σήμερα προωθεί.

Μπορεί κάποιος τον Τσίπρα και τους υπουργούς του να τους πει άσχετους, ανίκανους, ιδεοληπτικούς, αλαζόνες, ό,τι θέλει.

Και το λένε πολλοί, ενδεχομένως οι περισσότεροι.

Μόνον που όταν φτάνουμε στο δια ταύτα όσοι βρίζουν την κυβέρνηση και αξιώνουν να φύγει ο Τσίπρας την κάνουν γυριστή.

Δεν θέλουν, λέει, να βγάλουν αυτοί το φίδι από την τρύπα.

Αφήνουν στα χέρια του Τσίπρα την καυτή πατάτα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει, λένε, να είναι αυτός που θα πιεί το πικρό ποτήρι.

Αφήνουν στον Τσίπρα να κάνει τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, το φορολογικό, το αγροτικό, τα εργασιακά.

Να συγκρουστεί, λένε, ο ΣΥΡΙΖΑ με τους αγρότες, τους επιστήμονες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους φορολογούμενους.

Να πάρει αυτός το κόστος των μέτρων και των αλλαγών που απαιτεί η τρόϊκα και έχουν συμφωνηθεί στο τρίτο μνημόνιο, το οποίο, ως γνωστόν, το ψήφισαν όλοι εξαιρουμένων του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής.

Απορία πρώτη: Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί τις αλλαγές στο ασφαλιστικό λάθος;

Αν γίνει κυβέρνηση θα φτιάξει κάποιο άλλο ασφαλιστικό ή θα εφαρμόσει αυτό που θα ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Οι πολίτες δικαιούνται να ξέρουν ώστε να αποφασίσουν με ποιόν θα παν και ποιόν θ' αφήσουν.

Αν η Ν.Δ. έχει κάποιο άλλο ασφαλιστικό, καλύτερο τότε να πάμε όλοι μαζί της.

Αν θα πάρει άλλα μέτρα για τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, καλώς καμωμένα.

Να μας πει όμως τώρα ποιά είναι αυτά.

Να τα ξέρουμε.

Δεν αρκεί να βρίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να ξέρουμε και τι θα πράξει ο επόμενος.

Απορία δεύτερη: Αν όντως οι προτάσεις της κυβερνήσεως είναι τόσον καταστροφικές και η αξιωματική αντιπολίτευση έχει καλύτερη και βιώσιμη πρόταση, αποδεκτή και από τους δανειστές γιατί δεν ζητά εδώ και τώρα εκλογές;

Γιατί θα πρέπει να καταστραφούν οι αγρότες, οι επιστήμονες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, όλοι οι φορολογούμενοι και μαζί τους οι επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες;

Το σωστό είναι όταν θεωρείς κάτι καταστροφή κάνεις οτιδήποτε περνά από το χέρι σου για να το αποτρέψεις.

Δεν λές να φάει ο άλλος το αγγούρι κι όχι εγώ.

Είναι υποχρέωση της Ν.Δ. και των άλλων κομμάτων να ζητήσουν εδώ και τώρα εκλογές και να κάνουν οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους για να φύγει η κακή, όπως τη θεωρούν, κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι πολιτικά τίμιο να λες ότι η χώρα δεν αντέχει άλλες εκλογές και ταυτόχρονα να υποστηρίζεις πως η κυβέρνηση καταστρέφει την κοινωνία.

Αν την καταστρέφει πρέπει να κάνεις οτιδήποτε χρειάζεται για να φύγει και όχι να λες δεν μπορούμε να κάνουμε εκλογές.

Δεν είναι υποκρισία είναι ατιμία.

Και ο λαός θα πρέπει να τους τιμωρήσει και αυτούς...

13 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. N Bράχος 23:20 14/02/2016

    Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ..ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    ========================================================
    Το παραμύθι περί φουσκωμένου ελλείμματος το 2009 τελειώνει με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
    Τι να γράψεις, τι να θυμηθείς και τι να πρωτοδιαλέξεις από το πλήθος των υποσχέσεων, των συκοφαντιών και των εγκλημάτων της αντιπολίτευσης Σαμαρά, Βενιζέλου και Τσίπρα,
    *Πρόδωσαν, αποστάτησαν ‘’έχυσαν’’ αίμα και πότισαν το λαό με δάκρυ, οργή και παραμύθια οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία σήμερα όπως και οι Σαμαράδες του χθές.
    Αδίστακτοι, σκλάβοι της εξουσίας και της ιδιοτέλειας, ’’έδωσαν’’ τα πάντα στους κατακτητές και πρόδωσαν πατρίδα, ιερά και όσια, σαν άλλοι συνεργάτες ξένων βαρβάρων εχθρών τούτου του λαού και του τόπου.
    *Στο τέλος, και αφού ΄΄εβαψαν’’ τα χέρια τους στο αίμα των 5.000 που αυτοκτόνησαν, αφού συκοφάντησαν και κατέστρεψαν ότι είχε απομείνει και ότι προσπαθούσε να διορθώσει η κυβέρνηση Παπανδρέου, σήμερα δειλοί και ‘’διάσημοι’’ πολιτικοί απατεώνες, ‘’περνούν’’ από τη βουλή ΝΥΧΤΑ τα νομοσχέδια που αποδεικνύουν πόσο προδότες , εγκληματίες και αδίστακτοι πράκτορες, έχουν γίνει μέχρι να ‘’εξοφλήσουν’’ τα γραμμάτια της προδοσίας και του αίματος.
    *Ο Λαός, σήμερα, μπορεί να κρίνει και να αποφασίσει για τη λύση και τον πολιτικό που μπορεί να δικαιώσει τις ελπίδες του.
    Από το επίσημο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2016
    ================================================
    (…) Η οικονομική προσαρμογή της περιόδου 2010-2014 είχε ως αποτέλεσμα την επίτευξη δημοσιονομικών στόχων του προγράμματος, δηλαδή της μείωσης του ελλείμματος και της ισοσκέλισης του πρωτογενούς ισοζυγίου της Γενικής Κυβέρνησης, και της διόρθωσης του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών. Το έλλειμμα της Κυβέρνησης μειώθηκε από 15,2% του ΑΕΠ το 2009 στο 3,5% του ΑΕΠ το 2014,
    ————————————————————————————
    ενώ επιτεύχθηκε και οριακό πρωτογενές πλεόνασμα το 2014…
    *Δεν ξέρω πόσοι το θυμούνται πια
    ===========================
    αλλά υπήρξε κάποτε μια εποχή που Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες προσπαθούσαν από κοινού να μας πείσουν ότι η χώρα έφτασε στο πρώτο Μνημόνιο απλώς επειδή το ΠΑΣΟΚ φούσκωσε το έλλειμμα του 2009.
    *Η Νέα Δημοκρατία ήπιε πρώτη το πικρό ποτήρι και έτσι όλοι οι προϋπολογισμοί της εποχής Σαμαρά αναγνωρίζουν το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν υπήρξε η παραμικρή αλλοίωση κι ότι η ζημιά της πενταετίας Καραμανλή ήταν ανυπολόγιστη.

  2. Λ.Σ 21:44 14/02/2016

    Η Λα’ι’κιστικα Απατημενη Ελλαδα του αντιμνημονιου, θα κινειται μεταξυ φθορας και αφθαρσιας , για καιρο ακομη.Απλουστατα ,διοτι ελαχιστοι αναζητουν τις ΑΙΤΙΕΣ και τις ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ που μας οδηγησαν στα μνημονια και την κριση.Δεν γνωριζω θεραπεια ασθενειας ,χωρις αναζητηση των αιτιων της.Η πολιτικη ηγεσια,με ελαχιστοτατες εξαιρεσεις περι αλλων τυρβαζει,οι δε καναλαρχες ειχαν φροντισει να δημιουργησει τον »ιδανικο ενοχο» εδω και 6 χρονια.

  3. Uncle. K 19:17 14/02/2016

    @ Freeman
    Τό Θέμα δέν νομίζω πως εναι, τώρα τουλάχιστο ποιά είναι η Ιστορία τού Λεβέντη ή όποιά θέση κράτησε απέναντι στόν Παπανδρέοου καί τό αν είναι αξιος πτυσίματος πού μπορεί καί νά είναι αυτό δέν τό γνωρίζω οπως δέν γνωρίζω καί πως τά κατάφερε νά ρίξει τόν Παπανδρέου χωρίς νά είναι στήν Βουλή εχτός καί άν κάνω λάθος. Αλλά θά τό κοιτάξω.

    Αυτό πού πολύ περισότερο καίει αυτή τή στιγμή είναι ΑΝ ενωπιον ακριβώς αυτού πού γράφεις «Οικονομική Κρίση ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ σε Υπαρξιακή Κρίση Εθνικής Ασφαλείας και Εδαφικής Ακεραιότητας με ΟΛΑ ΤΑ Εθνικά Μέτωπα ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ (Σκοπιανό, Αιγαίο, Μεταναστευτικό, Σέγκεν, σύντομα Θράκη & Τσαμουριά ) εγώ θά πρόσθετα καί τό Κυπριακό, άν όντως χρειάζεται μιά Οικουμενική, Κοινής αποδοχής δηλ. αυτό πού λέι κάποιο Κόμμα έστω καί κάποιος αρχηγός (στήν περιπτωση μας ό Λεβέντης) «ιδιοτελώς» πιθανόν, αν είναι σωστό γιατί νά μή γίνει αποδεχτό.
    Τό να λέμε ό Τσίπρας δέν μού κάνει δέν είναι καλός, ό Μιτσοτάκης όχι μόνο δέν μού κάνει αλλά δέν θέλει νά φάει «πατάτα αντιναχτή» τήν ώρα πού βγαίνει απ τό τηγάνι τήν προτιμά κρύα. Αυτό πού μένει είν η πρόταση τού «κατάπτυστου».

    Θά έρθει καί ό καίρός νά πτυόμαστε. Εχεις τήν εντύπωση ότι τό ΑΚΕΛ μέ τό ΔΥΣΗ
    έχουν ξεχάσει τίς διαφορές τους; Γελιέσαι αγρίως καί εκείνοι Ελληνες δέν είναι καί μαλιστα όταν υπάρχουν ανάμεσα τους καί αυτοί πού υποστηρίζουν ότι ό Ελληνικός πολιτισμός ξεκίνησε από εκεί.

    • freeman 19:48 14/02/2016

      «…ποιά είναι η Ιστορία τού Λεβέντη …» ???
      ΚΑΠΟΙΑ παρανόηση έχει γίνει !
      Εγώ ΔΕΝ αναφέρω πουθενά για ΛΕΒΕΝΤΗ , για τον ρόλο του ΔΟΛιου Σταύρου (Ψυχάρη) αναφέρω και για τον Τούρκογλου !

      • Uncle. K 3:00 15/02/2016

        Καί φταίω εγώ άν είσαι παρανοϊκός.
        Ο Σταύρος κι ό Παπανδρέου φταίνε. Φαντάστηκες τί αρμονία καί γαληνη θά επικρατούσε στόν κόσμο χωρίς αρρώστους καί τρελούς στού Φελεκη;
        Συμμετοχή στήν Συζήτηση σού λεει ό άλλος αλλά Πού η συζήτηση………..παρανοίκό τρελαδικο.

  4. Uncle. K 19:26 13/02/2016

    Σήμερα θά συμφωνήσω !
    Εχω μόνο δυό ερωτήσεις, επειδή είμαι μακριά από τήν Αθήνα τό γνωρίζεις , παλιοί γνωστοί ειμαστε αν καί δέν συμφωνούμε σέ πολλά.

    1ον Εκείνο τό «επί εποχής Βαρουφάκη» όπως τό γράφετε όλοι ή Τουλάχιστον οι περισότεροι,
    είναι λές καί ο Βαρουφάκης έδινε τότες τήν γραμή καί όχι ό Τσίπρας. Δέν νομίζεις ότι ο πρώτος
    πού προσβάλεται είναι ο Τσίπρας γιατί είναι σάν νά ενεργούσε σάν μαριονέτα τού Βαρουφάκη παρά νά ξεπλενονται οί μισες αμαρτίες;
    καί
    2ον τόν Λεβέντη γιατί τόν βάζεις ένα μέ τούς άλλους; Αφού ό άνθρωπος τουλάχιστον στή τελευταία του ομιλία διαχώρισε τήν Θέση του καί είπε ενα περίπου οτι αυτή τήν στιγμή εχει μιά καυτή πατάτα νά φάει η Ελλάδα, τόν Τσιπρα δέν τό θεωρεί ικανό νά τήμ φάει μόνος Του γιατί άν τόν περιομένει ή Ελλάδα θά ξεψυχίσει καί οτι πρέπει νά τήν φάνε όλοι μαζί μέ τό νά ψηφήσουν μιά κυβέρνηση τεχνοκρατών κοινής αποδοχής; Ασχετο τώρα άν συμφωνείς ή Οχι μαζί του ; Αυτό είναι άλλη συζήτηαση.

    • Βάινια 11:42 14/02/2016

      Ποιον ερωτάς ρέ άθλιε. Δεν είπε ποτέ η σοφή γιαγιά σου ότι » Τού τρελού η απάντηση είν η σιωπή». Εχω μόνο μια ερώτηση . Δέν εισαι Μαλ@κας;

      • freeman 12:11 14/02/2016

        ΜΕΡΑ παρά ΜΕΡΑ , ο Ιστορικός ΕΧΘΡΟΣ του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ φασίστας ΔΟΛιος Σταύρος (που ανέτρεψε τον Εκλεγμένο Πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου για ένα ΔΑΝΕΙΟ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ασμένως αμέσως μόλις ανέλαβαν οι τσάτσοι του Μπαρόζο , ΣαμαροΤουρκογλου ) φιλοξενεί στη Βρωμοφυλλάδα του και από ένα λογύδριο του ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ Τούρκογλου . ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ για να ΜΗΝ ξεχνάμε που να πτύουμε .
        ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ διαπλεκόμενα ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ υποκείμενα , το 2011 ΔΕΝ επέτρεψαν να ολοκληρωθεί το κρίσιμο 1ο Μνημόνιο που είχε φτάσει στο 85% της εκπλήρωσης του ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥ , του ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΎ του Πρωτογενούς Ελλείμματος ! ΕΚΤΟΤΕ η πορεία της Ελλάδος προς την Εθνική Καταστροφή είναι ανεξέλεγκτα επιταχυνόμενη και ΤΩΡΑ παρατηρούμε ότι πέρα από Οικονομική Κρίση ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ σε Υπαρξιακή Κρίση Εθνικής Ασφαλείας και Εδαφικής Ακεραιότητας με ΟΛΑ ΤΑ Εθνικά Μέτωπα ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ (Σκοπιανό, Αιγαίο, Μεταναστευτικό, Σέγκεν, σύντομα Θράκη & Τσαμουριά ) .
        ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ στην Κύπρο , ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΥΣΤΥΧΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Τούρκογλου, Ψυχάρη, Σαμαρά, Τσίπρα , μετά από 3 χρόνια , ΕΝΩΜΕΝΟΣ ο Πολιτικός Κόσμος και ο Λαός , ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ τον 03/2016 να βγούν από το Μνημόνιο έχοντας κάνει πολύ ανταγωνιστικότερη την Οικονομία τους και έχοντας επιτύχει κρίσιμες Γεωστρατηγικές συμμαχίες στην περιοχή τους, άρα ατενίζοντας με ελπίδα το μέλλον των παιδιών τους .

  5. Θ.Τ Ακριβώς έτσι ειναι η κατάσταση.Αλλά η τελευταία παράγραφος είναι όλα τα λεφτά.

  6. Ο ‘’αριστερός’’ χουντοαναθρεμένος Αλέξης, απεδείχθη ολίγιστος, εθνικά επίορκος και αδίστακτος.

    Γράφει ο Ν Βράχος.

    Γι αυτόν τον Αλέξη, μιλάτε κύριε Φελνίκο?
    ===================================
    Μετά την Αμερική, ο Αλέξης ‘’ξανακτύπησε’’ με το Νταβός.
    Έγινε ο παγκόσμιος ‘’κλόουν’’ της αγραμματοσύνης της Ελλάδας του παγκόσμιου πολιτισμού και της χώρας των γραμμάτων και των ποιητών.
    Μας ‘’φτύνουν’’ χωρίς ομπρέλα και νομίζουμε ότι ..βρέχει?

    *Μετά την Αμερική, την Ευρώπη, σήμερα ΓΕΛΑ και μας λυπάται όλος ο κόσμος. Σήμερα η Ελλάδα ‘’πληρώνει’’ τα λάθη των επιλογών της. Μετά τον Σαμαρά ..ψήφισε τον Τσίπρα της ‘’αριστεράς’’ των χουντοφρόνων καπιταλιστών
    *Σήμερα , που απεγυμνώθη ως άλλη …Σαλώμη, επιχειρεί να ‘’ρίξει στάχτη’’ στα μάτια του λαού, προκειμένου να αποκρύψει την αδυναμία , την ακαταλληλότητά του και την αγραμματοσύνη του, επιχειρεί ..εθνική ‘’ συστράτευση ’’ δήθεν, αυτήν που αιδημόνως απέρριπτε και μποϋκοτάριζε από το 2009 μέχρι σήμερα , σε κάθε εθνική προσπάθεια προκειμένου να μην χρεοκοπήσουμε.

    Υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες.
    =============================
    *Ισοπέδωσε αγώνες και θυσίες ανθρώπων που έδωσαν το αίμα τους για μια δημοκρατική και ευνομούμενη Ελλάδα.
    *Συκοφάντησε και έβρισε προκλητικά και αδιάντροπα θεσμούς και αντιπάλους λες ήταν εχθροί του.
    *Κατέστρεψε και πυρπόλησε την Ελλάδα από τη μία άκρη μέχρι την άλλη παραπληροφορώντας ζωντανούς …και νεκρούς.
    *Εκμεταλλεύτηκε και καλλιέργησε την αδυναμία, τη φτώχεια , τη στέρηση, τη δυστυχία.
    * Διέσυρε και ξευτέλισε κάθε πολιτικό αντίπαλο ΠΛΗΝ του… καΜένου ! και
    * πρωτοστάτησε στη δημιουργία του κινήματος δεν ΠΛΗΡΩΝΩ, τινάζοντας στον αέρα την προσπάθεια ‘’αίματος’’ για την σωτηρία από την χρεοκοπία.
    *Σαμποτάρισε με κάθε τρόπο κάθε κυβερνητικό θετικό αποτέλεσμα ‘’εν τη γενέσει του’’ συμμετέχοντας στην προδοσία, στην αποστασία, τον οικονομικό θάνατο της Ελλάδας και τον ξενιτεμό των παιδιών της.
    *Διαστρέβλωνε, μαζί με τους προδότες Σαμαρά και Τούρκογλου, κάθε προσπάθεια δανεισμού και κάθε προσπάθεια συγκρότησης της Κοινοτικής αλληλεγγύη που παρά ταύτα, τελικά επέτυχε να δημιουργήσει ο ΕΝΤΙΜΟΣ πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με τους εργατικούς και αθόρυβους ‘’κηπουρούς του’’.
    *Η μόνη λύση για την Ελλάδα, εν όψει όλων αυτών που συμβαίνουν και θα συμβούν, είναι η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του επικίνδυνου για την πατρίδας μας, Αλέξη Τσίπρα, με άλλη προσωπικότητα, που τουλάχιστον θα είναι ελληνικών αντιλήψεων και συμφερόντων.
    *Η απομάκρυνση του «αριστερού» Τσίπρα και των ακροδεξιών συκοφαντών και φοροφυγάδων συγκυβερνητών , αποτελεί ‘’ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ’’ Σωτηρίας για την Ελλάδα.
    *Όταν ‘’συνεργάζεσαι’’ με τον ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ,ΨΕΥΤΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ και του αναθέτεις τον υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, τότε είσαι και ακατάλληλος και επικίνδυνος πολιτικός εγκληματίας και ανήθικος προδότης ιδεών και αίματος.
    *Όταν παρέχεις ασυλία στον πολιτικό ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ Καραμανλή, τότε είσαι, ίσως πιο επικίνδυνος και πιο ανάλγητος και από τον ίδιο.

    *ΜΟΝΟ! Ο ΕΝΤΙΜΟΣ Παπακωνσταντίνου τιμωρήθηκε με ποταπά εμπαθή πολιτικά κριτήρια.
    ———————————————————————————————————————
    *Ο Γιώργος Παπανδρέου από εθνικός αγωνιστής και ευεργέτης μετετράπη σε προδότη, κλέφτη, τύρρανο και καταστροφέα, για να γίνουν πρωθυπουργοί οι εφιάλτες προδότες Σαμαράς και Τσίπρας.

    *Η παραμονή τους στην εξουσία, αποτελεί μέγιστο κίνδυνο αφελληνισμού και ανεπανόρθωτης καταστροφής για το μέλλον των παιδιών μας και την επιβίωση μας.
    *Ας συστρατευτούμε όλοι οι Έλληνες , να σώσουμε την πατρίδα μας από το ξεπούλημα των επίορκων και των επικίνδυνων πρακτόρων που συγκυβερνούν.

    *Ας ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ επιτέλους ξανά τι έλεγε ο Τσίπρας στις 24 Μαΐου του 2011, στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών απαντώντας τα σοφά λόγια του Γιώργου Παπανδρέου για εθνική συναίνεση και συμπαράταξη και θα αντιληφθούμε ΑΜΕΣΩΣ τι σημαίνει πολιτική αλητεία των απάτριδων κουκουλοφόρων της καταστροφής.

    Κι όμως, κανείς σας, κύριε Φελνίκο,
    ========================
    δεν έχει το θάρρος και τον ανδρισμό να ‘’αποκαταστήσει’’ και δημοσιογραφικά, τον Σωτήρα μας Γιώργο Παπανδρέου, ώστε να απαλλαγούμε από το εγκληματικό μίσος και κακία της ΑΝΗΘΙΚΗΣ ! αντιπολίτευσης του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του Τσίπρα που οδήγησε και οδηγεί την Ελλάδα στην χρεοκοπία.

    Επιτέλους, ας πούμε την αλήθεια και τότε ο ΛΑΟΣ μας, θα αποφασίσει για το μέλλον του.

    • Βάινια 1:14 14/02/2016

      Δέν ζητάς πολλά ρε Νιβιτα; Ολοι θά φορέσουμε τό κοστούμι τό δικό σου; Πού νομίζεις ότι ζούμε; Στήν Βόρεια Κορέα;
      Εσύ κατάντησες νά γίνεις χειρότερος από τον Παπαδόπουλο, μόνο πού εκείνος υποθέτω σάν στρατιωτικός πού ηταν νά ήταν καί λίγο κύριος. Εσύ είσαι;

  7. Ο ‘’αριστερός’’ χουντοαναθρεμένος Αλέξης,

    απεδείχθη ολίγιστος, εθνικά επίορκος και αδίστακτος.
    Γράφει ο Ν Βράχος.

    Γι αυτόν τον Αλέξη, μιλάτε κύριε Φελνίκο?
    ===================================
    Μετά την Αμερική, ο Αλέξης ‘’ξανακτύπησε’’ με το Νταβός.
    Έγινε ο παγκόσμιος ‘’κλόουν’’ της αγραμματοσύνης της Ελλάδας του παγκόσμιου πολιτισμού και της χώρας των γραμμάτων και των ποιητών.
    Μας ‘’φτύνουν’’ χωρίς ομπρέλα και νομίζουμε ότι ..βρέχει?

    *Μετά την Αμερική, την Ευρώπη, σήμερα ΓΕΛΑ και μας λυπάται όλος ο κόσμος. Σήμερα η Ελλάδα ‘’πληρώνει’’ τα λάθη των επιλογών της. Μετά τον Σαμαρά ..ψήφισε τον Τσίπρα της ‘’αριστεράς’’ των χουντοφρόνων καπιταλιστών
    *Σήμερα , που απεγυμνώθη ως άλλη …Σαλώμη, επιχειρεί να ‘’ρίξει στάχτη’’ στα μάτια του λαού, προκειμένου να αποκρύψει την αδυναμία , την ακαταλληλότητά του και την αγραμματοσύνη του, επιχειρεί ..εθνική ‘’ συστράτευση ’’ δήθεν, αυτήν που αιδημόνως απέρριπτε και μποϋκοτάριζε από το 2009 μέχρι σήμερα , σε κάθε εθνική προσπάθεια προκειμένου να μην χρεοκοπήσουμε.

    Υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες.
    =============================
    *Ισοπέδωσε αγώνες και θυσίες ανθρώπων που έδωσαν το αίμα τους για μια δημοκρατική και ευνομούμενη Ελλάδα.
    *Συκοφάντησε και έβρισε προκλητικά και αδιάντροπα θεσμούς και αντιπάλους λες ήταν εχθροί του.
    *Κατέστρεψε και πυρπόλησε την Ελλάδα από τη μία άκρη μέχρι την άλλη παραπληροφορώντας ζωντανούς …και νεκρούς.
    *Εκμεταλλεύτηκε και καλλιέργησε την αδυναμία, τη φτώχεια , τη στέρηση, τη δυστυχία.
    * Διέσυρε και ξευτέλισε κάθε πολιτικό αντίπαλο ΠΛΗΝ του… καΜένου ! και
    * πρωτοστάτησε στη δημιουργία του κινήματος δεν ΠΛΗΡΩΝΩ, τινάζοντας στον αέρα την προσπάθεια ‘’αίματος’’ για την σωτηρία από την χρεοκοπία.
    *Σαμποτάρισε με κάθε τρόπο κάθε κυβερνητικό θετικό αποτέλεσμα ‘’εν τη γενέσει του’’ συμμετέχοντας στην προδοσία, στην αποστασία, τον οικονομικό θάνατο της Ελλάδας και τον ξενιτεμό των παιδιών της.
    *Διαστρέβλωνε, μαζί με τους προδότες Σαμαρά και Τούρκογλου, κάθε προσπάθεια δανεισμού και κάθε προσπάθεια συγκρότησης της Κοινοτικής αλληλεγγύη που παρά ταύτα, τελικά επέτυχε να δημιουργήσει ο ΕΝΤΙΜΟΣ πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με τους εργατικούς και αθόρυβους ‘’κηπουρούς του’’.
    *Η μόνη λύση για την Ελλάδα, εν όψει όλων αυτών που συμβαίνουν και θα συμβούν, είναι η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του επικίνδυνου για την πατρίδας μας, Αλέξη Τσίπρα, με άλλη προσωπικότητα, που τουλάχιστον θα είναι ελληνικών αντιλήψεων και συμφερόντων.
    *Η απομάκρυνση του «αριστερού» Τσίπρα και των ακροδεξιών συκοφαντών και φοροφυγάδων συγκυβερνητών , αποτελεί ‘’ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ’’ Σωτηρίας για την Ελλάδα.
    *Όταν ‘’συνεργάζεσαι’’ με τον ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ,ΨΕΥΤΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ και του αναθέτεις τον υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, τότε είσαι και ακατάλληλος και επικίνδυνος πολιτικός εγκληματίας και ανήθικος προδότης ιδεών και αίματος.
    *Όταν παρέχεις ασυλία στον πολιτικό ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ Καραμανλή, τότε είσαι, ίσως πιο επικίνδυνος και πιο ανάλγητος και από τον ίδιο.

    *ΜΟΝΟ! Ο ΕΝΤΙΜΟΣ Παπακωνσταντίνου τιμωρήθηκε με ποταπά εμπαθή πολιτικά κριτήρια.
    ———————————————————————————————————————
    *Ο Γιώργος Παπανδρέου από εθνικός αγωνιστής και ευεργέτης μετετράπη σε προδότη, κλέφτη, τύρρανο και καταστροφέα, για να γίνουν πρωθυπουργοί οι εφιάλτες προδότες Σαμαράς και Τσίπρας.

    *Η παραμονή τους στην εξουσία, αποτελεί μέγιστο κίνδυνο αφελληνισμού και ανεπανόρθωτης καταστροφής για το μέλλον των παιδιών μας και την επιβίωση μας.
    *Ας συστρατευτούμε όλοι οι Έλληνες , να σώσουμε την πατρίδα μας από το ξεπούλημα των επίορκων και των επικίνδυνων πρακτόρων που συγκυβερνούν.

    *Ας ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ επιτέλους ξανά τι έλεγε ο Τσίπρας στις 24 Μαΐου του 2011, στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών απαντώντας τα σοφά λόγια του Γιώργου Παπανδρέου για εθνική συναίνεση και συμπαράταξη και θα αντιληφθούμε ΑΜΕΣΩΣ τι σημαίνει πολιτική αλητεία των απάτριδων κουκουλοφόρων της καταστροφής.

    Κι όμως, κανείς σας, κύριε Φελνίκο,
    ========================
    δεν έχει το θάρρος και τον ανδρισμό να ‘’αποκαταστήσει’’ και δημοσιογραφικά, τον Σωτήρα μας Γιώργο Παπανδρέου, ώστε να απαλλαγούμε από το εγκληματικό μίσος και κακία της ΑΝΗΘΙΚΗΣ ! αντιπολίτευσης του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του Τσίπρα που οδήγησε και οδηγεί την Ελλάδα στην χρεοκοπία.

    Επιτέλους, ας πούμε την αλήθεια και τότε ο ΛΑΟΣ μας, θα αποφασίσει για το μέλλον του.

  8. Θ.Τ. 11:07 13/02/2016

    Κάπως φτιαχτή η «ιερή»- και φυσικά εν μέρει δικαιολογημένη – αγανάκτησή Σας
    γιά την αντιπολίτευση Κε Φελνίκο μας,
    μόνο που ξεχνάτε πως σ΄αυτό μοιάζουν
    ΚΑΙ οι ασυγκράτητοι τσιπρανέληδες
    ΚΑΙ οι σαμαροβενιζέλοι μετά το «ασπρισματάκι» Μητσ.
    ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΙ έιναι ΚΑΙ οι μεν ΚΑΙ οι δε .

    Αλλάζουν κάθε φορά μεταξύ τους τον μουτζούρη
    γιατί δεν θέλουν να αλλάξουμε
    και γι αυτό βουλιάζουμε .

    Και μιά που οι αγρότες κάνουν «πλατεία» . . .
    Οσο ΚΑΙ οι πολιτικοί ΚΑΙ οι ίδιοι οι αγρότες
    δεν ξεχωρίζουν τους αγρότες από τους «αγρότες»
    ( γενικότερα,
    τους ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ από
    τους πρώην και νυν ΓΚΛΑΜΟΥΡΟΑΘΛΙΟΥΣ )
    έχουμε παλιοπελατειακές σκιαμαχίες .

    Οσο κάθε κόμμα και κάθε κλάδος
    δεν διώχνει τους «Ακηδες» που έχει
    θα έχουμε τα ίδια και τα ίδια
    στους ζοφερούς καιρούς που ζούμε . . .

    Θυμάμαι την καταγραφή αγροτών από την Μπατζελή
    που την έβαλαν να την κάνει Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας ( εμότικον ! )
    και αντιδρούσε λυσσασμένα εκείνος ο «προδότης» ο ΓΑΠ .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.