ΕΛΛΑΔΑ

Παραίτηση Τόσκα ζητεί η Γεννηματά

Κινδύνευσε ο Γιώργος Αρβανιτίδης από μολότοφ στη Χ. Τρικούπη

Τα όσα έζησε χθες το βράδυ, όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, περιέγραψε ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Αρβανιτίδης, στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής, κάποιος του φώναξε να πέσει κάτω, πράγμα που έκανε, με αποτέλεσμα μία βόμβα μολότοφ να πέσει στην πλάτη του, χωρίς να σκάσει. Από την επίθεση τραυματίστηκε στην πλάτη και στα χέρια από γυαλιά, ενώ κινδύνευσαν και διερχόμενοι από το σημείο.

Ο ίδιος έκανε λόγο για αδυναμία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να προστατεύσει ακόμη και την πολιτική λειτουργία, σημειώνοντας ότι κινδυνεύουν άνθρωποι και δεν μπορεί να λειτουργήσει η Δημοκρατία.

Δηλώσεις για το περιστατικό έκανε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ζητώντας την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη γιατί “είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί”, ενώ τόνισε πως “εάν δεν τον πράξει και ο πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει”.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.