ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την Παρασκευή οι αρχαιρεσίες

Μεταρρυθμίσεις υπόσχεται ο Ινφαντίνο, εάν εκλεγεί πρόεδρος της FIFA

Μεταρρυθμίσεις υπόσχεται ο Τζάνι Ινφαντίνο, εάν εκλεγεί στην ηγεσία της FIFA, ένας από τους πέντε υποψήφιους για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό αξίωμα στον πλανήτη κατά τις αρχαιρεσίες της Παρασκευής στη Ζυρίχη για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

«Αν εκλεγώ πρόεδρος της FIFA, νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναπτύξω τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για την ίδια την Ομοσπονδία», είπε ο  Ινφαντίνο, στο βρετανικό κανάλι Sky Sports, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του.

«Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος επειδή έκανα μια περιοδεία σε διάφορες Ομοσπονδίες στον κόσμο, που με οδήγησε τους τελευταίους τέσσερις μήνες να συναντήσω 115 στελέχη σε 70 χώρες και μου επέτρεψε να δω τι κάνουν και πώς λειτουργούν» πρόσθεσε ο Ιταλοελβετός παράγοντας, υπογραμμίζοντας πως «η FIFA έχει πλέον ανάγκη από σημαντικές μεταρρυθμίσεις, αλλά οι μεταρρυθμίσεις αυτές θα πρέπει να εφαρμοστούν και όχι να παραμείνουν στα συρτάρια. Αν εγκριθούν, θα είναι μόνο η βάση. Έτσι, αν εγώ εκλεγώ, θα εργαστώ αμέσως για το θέμα αυτό και νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να το κάνει».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.