ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παπαδημούλης εναντίον ΣΚΑΪ

Η ψηφισθείσα διάταξη για την αδειοδότηση των καναλιών φαίνεται πως προκαλεί παρενέργειες. Εξ ου και πριν λίγο, ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, κατήγγειλε πως ο ΣΚΑΪ έκοψε την συνέντευξη που τού είχε ζητήσει πριν... 20 ημέρες.

«Έμαθα από την τηλεόραση του Σκάι, ότι κόβουν την συνέντευξη που μου είχε ζητηθεί πριν 20 μέρες. Θα τους ενόχλησε η κριτική μου. Θα συνεχίσω», έγραψε, εμφανώς ενοχλημένος, στο twitter, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 20:43 12/02/2016

    Φασίστες του Τσίπρα, τα κανάλια τα κρατάμε εμείς οι τηλεθεατές.Ή χούντα του ΣΥΡΙΖΑ τα θέλει δικά της φερέφωνα.Κάθε χούντα αυτό.επιδιώκει.Οι φασίστες Τσίπρας,Καμμένος φιμώνουν την ενημέρωση.Είναι χειρότεροι από τον Τσαουσέσκου,

  2. N Bράχος 15:14 12/02/2016

    O Παπαδημούλης υπερασπίζεται το Δι@ύγεια που καταψήφισε!
    ====================================================
    Η αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταντήσει πολιτικό ανέκδοτο καθώς δείχνουν αποφασισμένοι να αντιπολιτευτούν ακόμη και εαυτούς για να αποδείξουν ότι υπάρχουν. Ο Παπαδημούλης καταγγέλλει την κατάργηση του προγράμματος Δι@ύγεια που πριμοδοτεί την αδιαφάνεια. Μόνο που ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε στη βουλή το φερόμενο νομοσχέδιο από τον Ραγκούση. Θυμίζουμε ότι τη Δι@ύγεια υπερψήφισαν οι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και καταψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ [30/06/2010]

    Δεν είναι απλά ανεύθυνοι, είναι και τραγικοί

  3. nman 15:12 12/02/2016

    ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΕ ΙΣΟΥΙΤΗ …ΣΥΡΙΖΑΙΕ?

    ΝΑ ! που οι συνέταιροι του Καμμένου και του Λαγού, Συριζαίοι , έβγαλαν’’ και γλώσσα, και πριν ‘’δουν’’ εξουσία προκαλούν σαν..Καμμένοι !
    *Πότε ο Σύριζα απέκτησε ..πολιτική υπόσταση και ξέφυγε από το 3%?
    *Όταν το Πασοκ έφερε στη βουλή και ψήφισε νόμους και θέσπισε διατάξεις που ξεβράκωνε όλα τα ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    *Ο Παπακωνσταντίνου, ΑΜΕΣΩΣ ! το 2010,
    με τους νόμους 3833/15.3.2010, 3842/23.4.2010, 3888/30.9.2010 θέσπισε διατάξεις για την αποτελεσματική λειτουργία του ΣΔΟΕ με τη συγκρότηση Ειδικού Τμήματος Ανάκτησης Περιουσιακών Στοιχείων και Κεφαλαίων που προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες.

    **ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ …ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    Τα ποινικά αδικήματα της φοροδιαφυγής, όπως είναι η απόκρυψη εισοδήματος συμπεριλήφθηκαν ρητά στα αδικήματα που διερευνώνται από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τιμωρούνται μέχρι και με δήμευση περιουσιών, θέσπισε την άρση του τραπεζικού απορρήτου προβλέποντας υποχρέωση των τραπεζών, να διαβιβάζουν στο Υπουργείο Οικονομικών κάθε στοιχείο οικονομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος και διευκόλυνε τη δυνατότητα αναγκαστικής είσπραξης με ειδικές νομοθετικές προβλέψεις.

    **ΠΤΕΡΥΓΑ ‘’ VIP’’ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
    Οι νόμοι αυτοί ήταν η αιτία που ‘’άνοιξε η πτέρυγα VIP’’ στο Κορυδαλλό. Κι όταν ο Παπανδρέου ΔΙΕΓΡΑΨΕ τον ΑΚΗ από το Πασοκ και μπήκε σε εφαρμογή ο νόμος για τη διακίνηση του ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ , όλα τα έγχρωμα κομματικά τρωκτικά, είτε της κοινοβουλευτικής, είτε της κυβερνητικής είτε της Αυτοδιοικητικής συνομοταξίας έπαθαν ΣΟΚ. Όταν ο Γιάννης ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ψήφισε και θέσπισε τις διατάξεις για το ‘’ΔΙΑΥΓΕΙΑ’’ …σαλτάρανε όλα τα τρωκτικά των ‘’Δήμων και των Κοινοτήτων’’. Κι όταν μπήκε σε εφαρμογή ο ‘’ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ’’ …άδειασε (κομματικά) το σύστημα και ‘’ ΦΟΥΛΑΡΕ’’ ο Σύριζα.

    **ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΕ ΙΣΟΥΙΤΗ?
    Βέβαια, πως είναι δυνατόν οι Συριζαίοι να συγχωρήσουν τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου για τους νόμους που ψήφισαν, αφού σε ένα …ΜΙΚΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ( Απλού πόθεν έσχες ), βρέθηκαν να είναι ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ οι περισσότεροι που ήθελαν και θέλουν να μας σώσουν από τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου?
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!
    ΥΓ.
    Όσο για το ‘’ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ’’ ετοιμαστείτε γιατί ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ έστω και ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ λαθροδημοκράτες !!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.