ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προέτρεψε και σε ελάφρυνση του χρέους

Ο Λιου ζήτησε από τον Σόιμπλε να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση!

Οι ΗΠΑ προέτρεψαν την Παρασκευή τους Ευρωπαίους να ολοκληρώσουν «χωρίς καθυστέρηση» την αξιολόγηση των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα και να τιμήσουν τη δέσμευσή τους όσον αφορά την ελάφρυνση του χρέους της χώρας.

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου παραδέχτηκε ότι απομένει ακόμη να γίνει «σημαντική δουλειά» μεταξύ των διαφόρων πλευρών, όμως υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό «να ολοκληρωθεί χωρίς καθυστερήσεις η αξιολόγηση» του προγράμματος, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το αμερικανικό υπουργείο σχετικά με τη συζήτηση που είχε ο Αμερικανός υπουργός με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο Τζακ Λιου προσέθεσε ότι «είναι σημαντικό οι Ευρωπαίοι να τηρήσουν τη δέσμευσή τους και να θέσουν το ελληνικό χρέος σε βιώσιμη τροχιά μέσω μέτρων για την ελάφρυνσή του», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 22:12 26/02/2016

    Ποιός ξεχνάει τον ΨΕΚΑΣΜΟ ΠΡΟΔΟΤΟΛΟΓΙΑΣ του 2010 , που ΚαραμανλοΤσιπρικοί αριστεροδεξιοί πουτινολάγνοι, κατηγορούσαν τον Παπανδρέου πως ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ αλλά ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕ σε 2 μήνες λειτουργώντας ως πράκτορας των Αμερικανών-ΣΙΑ-Ομπάμα-ΔΝΤ-Στροσ Καν-Σιωνιστών που ήθελαν ΤΑΧΑ να καταστρέψουν την ΟΝΕ !
    ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΊΤΕ κουτοπόνηροι ξερόλες , όχι φυσικά εσείς οι έμμισθοι πατριδοκάπηλοι που τα διαδίδατε μεθοδικά , αλλά ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ και διαδοχικά τους πρωθυπουργοποιούσατε ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ , και φτάνοντας στην σημερινή κατάντια με την χώρα χαοτικό καταυλισμό . Χωρίς Προδοτο-Μπουρδολογία , Κύπρος-Πορτογαλία-Ιρλανδία , βγήκαν σε 3 χρόνια από τα Μνημόνια και ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ !!! Το ξέρω πως ξέρετε πια , ότι σας έπιασαν makakeς, ΑΛΛΆ από εγωισμό ΔΕΝ μπορείτε ούτε στον καθρέπτη σας να παραδεχτείτε πως τελικά ο . . . χαζός Γιωργάκης είχε ΔΙΚΙΟ !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.