ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εστιάζουμε στην εφαρμογή του συμφωνηθέντος προγράμματος»

Τα «μαζεύει» ο Σόιμπλε: Οι δηλώσεις περί Grexit αφορούσαν το παρελθόν!

Οι δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την Τετάρτη σχετικά με την Ελλάδα, «δεν αφορούσαν επ’ ουδενί την τρέχουσα κατάσταση», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, διευκρινίζοντας πως έγιναν σε πλαίσιο αφήγησης γεγονότων και περιστατικών του παρελθόντος.

Η ίδια εκπρόσωπος επισήμανε ότι δεν υπάρχει κάτι προς επιβεβαίωση ή σχολιασμό, καθώς όλα αυτά αφορούσαν το παρελθόν και έχουν μάλιστα ειπωθεί επανειλημμένα από τον κ.Σόιμπλε.

«Σήμερα εστιάζουμε στην εφαρμογή του συμφωνηθέντος προγράμματος. Δεν υπάρχει κάτι νέο, το οποίο θα ξέφευγε από αυτό», πρόσθεσε και εξήγησε ότι το θέμα της συζήτησης στην οποία συμμετείχε ο υπουργός Οικονομικών, δεν ήταν η Ελλάδα, αλλά το ζήτημα ανέκυψε κατά την διάρκεια της συζήτησης.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. NMan. 22:25 04/02/2016

  Ανίκανοι αγράμματοι ‘’μπούληδες’’ και συκοφάντες υβριστές
  και καΜένοι εντελώς….
  Και εμείς τους ψηφίσαμε…

  Είμαστε λαός τελικά, αφελής και κουτοπόνηρος. Ένας λαός που μυρίζει ακόμη ξινισμένο ‘’προζύμι’’ και δεν έχει μπει στο φούρνο της κοινωνικής και ιδεολογικής αποκρυστάλλωσης. Είμαστε ακόμα, ένας λαός ‘’ κοπάδι σαρδέλες’’ που προ του κινδύνου, κρυβόμαστε η μία πίσω από την άλλη, μέχρι κάποιος θηρευτής να φάει μέχρι να χορτάσει, έχοντας σχεδόν αδειάσει το κοπάδι.
  Ένας λαό που θυμάται μόνο όσα δεν τον ‘’ενοχλούν’’ ατομικά, και πέφτει εύκολα στην παγίδα ή στο λάκκο, που επί τέσσερα χρόνια σκάβει για τους επίορκους και άχρηστους πολιτικούς που ο ΙΔΙΟΣ ψηφίζει, αν και η επιλογή ανήκει στους επικυρίαρχους.

  Πήγε ο Αλέκος με το τζίν,
  στη γιορτή της δημοκρατίας στο προεδρικό μέγαρο για να μας ‘’δείξει’’ ότι είναι ..μεγάλος. Προσέβαλε θεσμούς και πρόσωπα, προκειμένου να ικανοποιήσει την δίψα των κενόδοξων και απατηλών ηχοληπτών του περίγυρου της κομματικής του άγνοιας και ανικανότητας.

  Έδωσε ο Καμένος εντελώς ,
  το ‘’non paper’’ στον πρόεδρο της δημοκρατίας και ύστερα το διέψευσε προσπαθώντας να ‘’αποδείξει’’ πόσο ΜΑ@@@@κας είναι ότι μπορεί να ‘’κτυπήσει’’ και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ‘’άμα λάχει ναούμε’’?

  Κι όμως ο ΗΛΙΘΙΟΣ και αγράμματος λαός του καφενείου, ψήφισε το Τσίπρα και τον Καμένο εντελώς, ώστε αυτό πολιτικό εξάμβλωμα να αναλάβει την επίλυση των οικονομικών και άλλων εθνικών προβλημάτων.

  Στείλαμε αντιπροσώπους μας στην Ευρώπη τον Τσίπρα και τον Καμένο… Τι άλλο ζητάμε τώρα? Να δούμε το αποτέλεσμα?
  *Πάμε στην Ευρώπη αιτώντας και επαιτώντας χρήματα για να ‘’βγάλουμε’’ τη χρονιά μας, ώστε να μην πεινάσουμε και νομίζουμε ότι οι …κουτόφραγκοι δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει και τι λέμε για αυτούς?.

  *Πάμε αιτώντας και επαιτώντας άμεσες και μεσοπρόθεσμες λύσεις για να μη βουλιάξουμε εντελώς, αφού το χρέος μας είναι ..αμέτρητο και απειλούμε και προειδοποιούμε ενώ αυτοί μας ακούν και …ξύνονται.

  *Πάμε έχοντας δημιουργήσει στο εσωτερικό μας μία ΑΘΛΙΑ προβοκατόρικη και εμφύλια ‘’έφεση’’, ανάμεσα σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά στρώματα.

  * Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι, όπως χθές ο Σαμαράς, έχουν δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της κατάληψης της εξουσίας ‘’ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣ’’ όποτε θέλουμε και χωρίς να ρωτήσουμε κανέναν.

  Κι όμως, ο ημιαγράμματος συκοφάντης και ψεύτης πολλαπλώς και με δικαστικές αποφάσεις Καμένος, θα διαχειριστεί τις εθνικές υποθέσεις άμυνας της χώρας μας, σε μια περίοδο, που απαιτείτο μια σοβαρή προσωπικότητα ευρύτατης λαϊκής και εθνικής αποδοχής, κι όχι ένα πολιτικός τυχοδιώκτης, που το χρήμα του πατέρα του τον ‘’έκανε’’ πολιτικό και μάλιστα ποιότητας, ώστε επί είκοσι και πλέον να εκλέγεται ‘’πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες’’.
  *Ο Καμένος εντελώς, δεν μπορεί να συνεργαστεί ούτε με το..σώβρακό του, θα συνεργαστεί με τους αριστερούς ‘’προτεστάντες’’ της αντιχριστιανικής πεποίθησης και έκφρασης?
  Κι ύστερα μας φταίει η Μέργκελ για τα χάλια μας.….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.