ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση της αστυνομίας

Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Aπαγορεύονται, με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή, για λόγους ασφαλείας οι συγκεντρώσεις αύριο στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης.
par

Για αύριο, στις 6.00 το απόγευμα, είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Αγ. Δημητρίου του «Ιερού Λόχου 2012» κατά της «ισλαμοποίησης της Ελλάδας».

Μία ώρα νωρίτερα, είχαν ανακοινώσει αντι-συγκέντρωση οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου, στη συμβολή των οδών Αγ. Δημητρίου και Παπαζώλη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, η απαγόρευση ισχύει από τις 6.00 π.μ. τις 24ης Μαρτίου μέχρι τις 1.00 π.μ. της 25ης Μαρτίου. Αφορά στην περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς Αγίων Πάντων-Ελ. Βενιζέλου-Νεοχωρίου-Παν. Φανερωμένης- Κλαυδιανού-Αυρηλιανής-Πλ. Μουσχουντή-Κασσάνδρου-Ολυμπιάδος-Αγίου Δημητρίου-Εθνικής Αμύνης-Εγνατία-Μοναστηρίου (μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Αγ. Πάντων), καθώς και στην Πλατεία ΧΑΝΘ, στο πάρκο Τσιρογιάννη, στην πλατεία-μνημείο Λευκού Πύργου και την εφαπτόμενη σ’ αυτήν πλατεία Αγαλμάτων Μ. Αλεξάνδρου και Κ. Καραμανλή, σε όλη την έκταση αυτών, που οριοθετείται από τις οδούς Λ. Νίκης-Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου (έως του σημείου που η Λ. Μ. Αλεξάνδρου τέμνεται με την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου) και σε όλο το πλακόστρωτο της παραλίας, που περικλείεται από τις ανωτέρω οδούς.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κάθε μέρα ένα σωρό «πρόσφυγες» κλείνουν δρόμους, λιμάνια, σιδηροδρομικές τροχιές, με το έτσι θέλω, χωρίς καμία άδεια από την αστυνομία.

    Όταν οι Έλληνες, οι νόμιμοι πολίτες του κράτους, αποφασίζουν ειρηνικά να διαμαρτυρηθούν, τους το απαγορεύει η αστυνομία.

    Τελικά όλοι είμαστε ίσοι αλλά οι λαθρομετανάστες είναι πιο ίσοι από τους άλλους;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.