ΚΟΣΜΟΣ

Μετά τον γιο του

Απειλητική επιστολή στην αδελφή του Τραμπ

Μετά τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ, και η αδελφή του δισεκατομμυριούχου που προηγείται στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο έλαβε μια απειλητική επιστολή, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.
US property tycoon Donald Trump (L) is p

Η Μαριάν Τραμπ Μπάρι, 78 ετών, είναι δικαστής στο ομοσπονδιακό Εφετείο της Φιλαδέλφειας (ανατολικά).

Το περιεχόμενο της επιστολής ήταν παρόμοιο με εκείνο της επιστολής που εστάλη την περασμένη Πέμπτη στον γιο του Ντόναλντ Τραμπ, Έρικ, στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News.

Οι αρχές δεν έδωσαν καμία επιπλέον λεπτομέρεια, όμως η αστυνομία της Φιλαδέλφειας διευκρίνισε ότι τη διεξαγωγή της έρευνας έχει αναλάβει «το FBI και η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service)».

Ο αποστολέας της επιστολής που παρελήφθη την Πέμπτη στη διεύθυνση του Έρικ Τραμπ στη Νέα Υόρκη προειδοποιούσε ότι στην περίπτωση που ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος δεν αποσυρόταν από την κούρσα για τον προεδρικό θώκο, τα παιδιά του θα υπέφεραν, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο.

Ο φάκελος εμπεριείχε επιπλέον μία λευκή σκόνη, η οποία δεν ήταν τοξική. Η αστυνομία διευκρίνισε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.