Neo

Δύο νέοι φεντεραλιστές…

Για «επιστροφή στην τοξικότητα» και για «δύο νέους φεντεραλιστές» γράφει ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, Γιώργος Πεταλωτής, μία μέρα μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες και στον απόηχο των δηλώσεων δύο πολιτικών προσωπικοτήτων που έχουν απασχολήσει πολύ την χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Θυμίζει εξάλλου ότι μιλώντας από την Ρώμη, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της πρώτης περιόδου Τσίπρα, Γιάνης Βαρουφάκης, είπε : «πρέπει να προστατέψουμε την ενότητα της Ευρώπης, να δράσουμε ενωμένοι. Σήμερα θρηνούμε, από αύριο εμείς οι Ευρωπαίοι πρέπει να ξανασφυρηλατήσουμε την ευρωπαϊκή μας ενότητα».

Την ίδια ώρα, από την Αθήνα και τον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των ΑνεξαρτήτωνΕλλήνων και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, έλεγε : «Οι Σύροι πρόσφυγες είναιθύματα των τζιχαντιστών. Είναι επικίνδυνο να συνδέουμε τους πρόσφυγες με τηντρομοκρατία»…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΝΒ 18:43 24/03/2016

    ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ . ‘’ΑΕΡΑ’’ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ???
    =================================================
    ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΝΗΜΗ…..
    Τα χρόνια εκείνα αναφύονται σιγά σιγά οι εμμονές του Πάνου σε διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Δαπανά χρόνο και χρήμα ψάχνοντας τα αρχεία της Στάζι. Χωρίς αποτέλεσμα. Μετά είναι η φάση της εμμονής με τη 17Ν, την οποία ο Καμμένος ταυτίζει grosso modo με το ΠΑΣΟΚ, ώσπου έρχεται το 2002 και η εξάρθρωσή της από την Κατεχάκη επί Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ακόμη ένας μύθος καταρρέει. Ενδιαμέσως όμως ο Καμμένος ζει τον μύθο του στη Σοφοκλέους του 1999-2000.

    [b]Ο Μιλτιάδης Εβερτ θα αναλάβει προσωπικά τη διαλεύκανση του «εγκλήματος του Χρηματιστηρίου», κατά τη διατύπωσή του. Ο άλλοτε εβερτικός Καμμένος όμως αφήνει τους πάντες σύξυλους όταν στο πόθεν έσχες του, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει η Συγγρού, εμφανίζεται να έχει παίξει εννέα δισ. δραχμές αέρα. Ο ίδιος εμφανίζει εαυτόν ζημιωμένο κατά 105 εκατ. δραχμές, αλλά τα ποσά από πωλήσεις και αγορές δεν «τσεκάρουν» ακριβώς, με αποτέλεσμα η τότε ΝΔ να αγωνίζεται να τα δικαιολογήσει και να τον καλύψει.[/b]
    ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ . ‘’ΑΕΡΑ’’ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ???
    ————————————————————————————-
    Γεράσιμος Γιακουμάτος.
    Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».
    Είναι αυτά που θα υπαινιχθεί σε πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής της Β’ Αθηνών Γεράσιμος Γιακουμάτος.
    «Κάνουμε τώρα καταγγελίες αλλά δεν κοιτάμε την καμπούρα μας. Ας κοιτάξουν τα χρηματιστηριακά του 2000 και θα καταλάβουμε γιατί και ποιος είναι υπεύθυνος. Είναι πενήντα βουλευτές που το ξέρουν, δεν το ξέρω μόνο εγώ.
    Αν δει κανείς το πόθεν έσχες του Καμμένου την περίοδο 2000-2002, θα καταλάβετε. Τα κέρδη ήταν 280 εκατομμύρια δραχμές. Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».

  2. ΝΒ 18:41 24/03/2016

    Καπταπανούλη σέ ξέρουμε πολύ καλά από τό Ναυτιλίας ως υφ/γο …. !!!
    Τώρα θά σε μάθουμε !!!!!!!
    Ειδικότητες «…σιτιστού περιστερών Συνταγματος …» ! …» …
    «καντηλαναύτη Ναών Στρατού Αμπελοκήπων θεωρείται …παραμεθόριος ..απέχουσα 3 χιλιόμετρα από τό…Κολωνάκι … !!!!
    «… φύλαξ τέως βασιλικών αθλητικών σκαφών εις τέως βασιλικόν ομιλον Τουρκιλίμανο …επίσης …παραμεθόριος απέχουσα 10 χιλιόμετρα ..από τό…Κολωνάκι … » κλ , κλ….!!!

  3. Στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος των «Ανελλήνων » και υπουργός της μπάντας του Ναυτικού είπε οτι του μήνυσαν να πει οι πατρώνες του.
    Επεσε και στην παγίδα να υπαινιχθεί τάχα τον απόδημο Ελληνισμό .
    Η Φλόριντα των Bush δεν είναι καν αντιπροσωπευτική του Ελληνισμού της Αμερικής !
    Κύριε Καμμένε, μην προσβάλετε την δημοκρατική και προοδευτική διάθεση των Ελλήνων της Αμερικής και μην τους εμπλέκεται στις φανφάρες σας με τις μπάντες του ναυτικού που σαν την χούντα με τους Ευζώνους , προσπαθούσε εκείνο τον καιρό ν ´αποσπάσει την υποστήριξη των δυό φορές Ελλήνων, όσον αφορά την γενέτειρα τους .
    Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνων των ΗΠΑ ειναι προοδευτικοί άνθρωποι στο μοντέλο που γνώρισαν με τον Μαϊκ Δουκάκη . Με τα καμώματα σας κάνουν εμετό .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.