ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δείτε πρώτοι τα Samsung Galaxy S7 edge και S7 στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι από κοντά τα κορυφαία 4G+ Smartphones Samsung Galaxy S7 edge και Samsung Galaxy S7, δίνει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η SAMSUNG στους λάτρεις της τεχνολογίας, σε μια μοναδική εκδήλωση, την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στις 19:00 το απόγευμα, στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα (Α.Μεταξά 19).

Οι επισκέπτες του καταστήματος θα γνωρίσουν πρώτοι, μια ημέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία τους, τα εντυπωσιακά Samsung Galaxy S7 edge και S7, που διατίθενται στην ελληνική αγορά στις 11 Μαρτίου, μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, ενώ μπορεί να είναι ανάμεσα στους τυχερούς που θα τα κερδίσουν. Επιπλέον, τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις, μεταξύ των οποίων και μια μοναδική live εμφάνιση των Onirama.

Κατασκευασμένα από αλουμίνιο και γυαλί, με διπλές καμπύλες στο πίσω μέρος για άνετο κράτημα, τα νέα μοντέλα της Samsung διαθέτουν Super AMOLED οθόνη 5,1’’ και 5,5’’ αντίστοιχα, πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 820 της Qualcomm, αλλά και αναβαθμισμένες κάμερες για ολοζώντανες φωτογραφίες. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε νερό και σκόνη, εξοπλισμένα με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση & fast charging, με υποδοχή για κάρτα microSD, ενώ χάρη στις ενσωματωμένες λειτουργίες τους οι φίλοι του Gaming θα τα λατρέψουν.

«Στον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε την μεγάλη γκάμα των 4G+ Smartphones που διαθέτουμε, με δύο ακόμα κορυφαίες συσκευές. Tα νέα Samsung Galaxy κινητά σε συνδυασμό με το αναβαθμισμένο 4G+ δίκτυο της COSMOTE επιτρέπουν στους πελάτες μας να σερφάρουν στο Internet με απίστευτες ταχύτητες, να λαμβάνουν και να στέλνουν μεγάλα αρχεία χωρίς καμία διακοπή, να χρησιμοποιούν ευκολότερα multimedia εφαρμογές, απολαμβάνοντας την εμπειρία χρήσης στο maximum», δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Ντάβος, Διευθυντής Retail Marketing Ομίλου ΟΤΕ.

Τα Samsung Galaxy S7 edge και S7 θα διατίθενται στα 829€ και 729€ [1] στα αντίστοιχα σε μαύρο, άσπρο και χρυσό, σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Μπορεί κανείς να τα αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και να τα συνδυάσει με το αξεσουάρ που του ταιριάζει, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ_Samsung-Galaxy-S7-S7-edge GERMANOS-event_Samsung-Galaxy-S7
[1] Όλες οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.