ΚΟΣΜΟΣ

Πληροφορίες για τουλάχιστον τρεις συλλήψεις

Εκκενώνεται το παλάτι στις Βρυξέλλες-Έρευνες παντού για τους τρομοκράτες

Έρευνες γίνονται αυτήν την ώρα σε σπίτια στην περιοχή των Βρυξελλών μετά τις δύο επιθέσεις που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα, η μία στο αεροδρόμιο και η άλλη σε σταθμό του μετρό της βελγικής πρωτεύουσας, προκαλώντας, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής τον θάνατο 34 ανθρώπων, σύμφωνα με μήνυμα στο Twitter το δημόσιο δίκτυο RTBF.
police b

Παράλληλα η βελγική δικαιοσύνη ζήτησε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην μεταδίδουν πληροφορίες όσον αφορά την έρευνα που διεξάγεται αυτήν την ώρα για τις δύο επιθέσεις.

Το δίκτυο πρόσθεσε ότι το παλάτι στο κέντρο των Βρυξελλών εκκενώθηκε μετά τις βομβιστικές επιθέσεις και ότι ο Βασιλιάς Φίλιππος και η Βασίλισσα Ματθίλδη έχουν συγκλονιστεί.

foto

Ωστόσο το δίκτυο δεν διευκρίνισε αν το βασιλικό ζεύγος βρισκόταν σήμερα στο παλάτι στις Βρυξέλλες, καθώς σημείωσε ότι προς το παρόν δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τα ανάκτορα για κάποιο σχόλιο.

Σε ερώτηση εάν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα για τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, απάντησε, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί με προσοχή την εξέλιξη και ό,τι χρειαστεί να γίνει για την ασφάλεια της χώρας και των ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, σαφώς και θα γίνει.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.