ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στην αντεπίθεση η εισαγγελέας Τσατσάνη

«Εμφύλιος» στη Δικαιοσύνη, μετά τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών

«Φουντώνει», όπως όλα δείχνουν, ο «εμφύλιος πόλεμος» στο χώρο της Δικαιοσύνης.
arios pagos large

Μία ημέρα μετά τη σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για θέματα δικαιοσύνης , η εισαγγελέας εφετών Γεωργία Τσατάνη , η οποία με αναφορά της είχε καταγγείλει παρεμβάσεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου περνά στην αντεπίθεση.

Συγκεκριμένα μα αναφορά που υπέβαλε χθες στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Θέμις Σοφός ζητείται η διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας .

Η εισαγγελική λειτουργός στην πολυσέλιδη αίτησή της προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναφέρεται στα όσα ελέχθησαν χθες στη Βουλή κατά τη συζήτηση πρό ημερησίας διάταξης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, επισυνάπτοντας ειδικά την ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνάντηση
που είχε με την εισαγγελέα Τσατάνη με δική της πρωτοβουλία και αντέκρουσε τις σε βάρος του καταγγελίες.

Από την παράθεση των όσων ανέφερε ο υπουργός στη Βουλή, κατά την εισαγγελέα, προκύπτουν νεότερα στοιχεία που πρέπει να διερευνηθούν σχετικά με την υπόθεση Βγενόπουλου και τους χειρισμούς εισαγγελικών λειτουργών, ενώ αφήνει υπαινιγμούς για παραβιάσεις της μυστικότητας της διαδικασίας.

Απευθύνεται στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από την οποία ζητά παρέμβαση και κατεπείγουσα έρευνα αναφέροντας αναλυτικά τις διατάξεις που καθορίζουν τις πειθαρχικές έρευνες σε βάρος των εισαγγελέων και των δικαστών.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Παπαγγελόπουλος: Χρυσή εφεδρεία της χώρας ο Καραμανλής
  ===================================================
  Ο κ. Παπαγγελόπουλος υποστήριξε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είναι τρία πρόσωπα που «είναι εγγύηση για την καλή λειτουργία της δημοκρατίας σε εποχή κρίσης και για την ασφάλεια της χώρας».
  Χαρακτηρίζει, δε, τον Κώστα Καραμανλή ως «πρόεδρο της καρδιάς όλων των Νεοδημοκρατών», αλλά και «χρυσή εφεδρεία της χώρας».
  1. ΣΕ ποιο ΚΟΜΜΑ πήγαν τα λεφτά κ. Καραμανλή, κ. ΚαΜένε??? .
  ==============================================
  Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος
  κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα (!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων , τις μισθοδοσίες των εκατοντάδων χιλιάδων προσληφθέντων υπαλλήλων, και τόσες άλλες σπατάλες και χαριστικές δανειοδοτήσεις,
  ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε « συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».

  *Ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που πήγαν τα χρήματα, κύριε Καραμανλή;

  *Τί άλλα στοιχεία επί πλέον απαιτούνται για να μάθουμε ποιοι είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Πως κ. Καραμανλή αποφάσισες να κλείσεις τη Βουλή;
  Γι αυτό τον εκπαραθυρώσατε?
  *Τι έγιναν τα λεφτά; Σε ποιό κόμμα πήγαν, όπως υπέδειξε η έρευνα και η έκθεση, του αρμόδιου Προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.?
  Καλύπτετε τους ΚΛΕΦΤΕΣ??

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.